RPO Essentials

RPO Essentials
Talent snel binnen handbereik

Het identificeren, aantrekken en behouden van talent is voor zowel het MKB als multinationals een grote uitdaging. Tegelijkertijd is het een absolute must als het gaat om het behouden van concurrentievoordeel en het verwezenlijken van groeiambities.

Waarom RPO Essentials?

RPO Essentials is een plug & play outsourced recruitment oplossing die u niet enkel binnen 6 weken toegang geeft tot het beste talent in de markt, maar u ook in staat stelt uw employer brand te versterken en een duurzame, efficiënte recruitmentstrategie te voeren. Met een RPO Essentials oplossing vergroot u de controle op, en daarmee het resultaat van, uw recruitmentinspanningen direct.

Wat is RPO Essentials?

RPO Essentials is een vereenvoudigde versie van een RPO (recruitment process outsourcing) oplossing. Deze vorm van recruitment outsourcen is speciaal ontwikkeld voor organisaties die een directe, urgente wervingsbehoefte hebben, maar wel op zoek zijn naar een kwalitatieve en duurzame aanpak die ook op de lange termijn voordeel blijft bieden.

De aanpak van Hays Talent Solutions is gebaseerd op een bewezen model waarin geavanceerde technologie, digitale innovatie en de jarenlange ervaring van onze recruitment experts centraal staan. Het model biedt u flexibiliteit, transparantie en een duurzaam proces en richt zich op de werving van vaste medewerkers en de ontwikkeling van een sterke employer branding strategie om zo snel talent aan te trekken en te behouden. 

Uw directe voordeel

Duurzaam talent werven

RPO Essentials automatiseert, optimaliseert en versnelt de werving van talent.

Wij ondersteunen uw organisatie bij het ontwikkelen van een employer value proposition om duurzaamheid te creëren, maar de (mobiele) werken-bij site, de gerichte social en digitale campagnes en innovatieve sourcings-technieken garanderen direct resultaat. Binnen zeer korte tijd kunt u al resultaat verwachten, het werven van talent begint zodra de samenwerking is gestart.

We optimaliseren de candidate journey en zorgen ervoor dat als het talent eenmaal voor uw organisatie heeft gekozen, het onboardings-proces aansluit bij de verwachtingen die zijn geschept.

U maakt dus maximaal gebruik van onze recruitmentexpertise, ons wereldwijde netwerk en de geavanceerde technologie om uw directe wervingsbehoefte te vervullen, en vergroot tegelijkertijd de zichtbaarheid en het imago van uw werkgeversmerk.

Efficiënte processen en transparantie

Hays’ geautomatiseerde en geoptimaliseerde recruitmentproces, welke agile en schaalbaar is, sluit elk risico op het gebied van wet- en regelgeving uit. U heeft geen enkele zorg meer over of u voldoet aan de eisen van de hernieuwde privacywetgeving (AVG).

Bovendien stellen de inzichten die dankzij continue analyse en monitoring worden verkregen u en ons in staat snel kwaliteit te verbeteren en recruitmentkosten te verlagen.

Investeert u in de juiste wervingskanalen, mist u een belangrijke bron, of kunt u conversie optimaliseren door de manier van adverteren aan te passen? De rapportages die eenvoudig gegenereerd kunnen worden bieden transparante managementinformatie voor alle stakeholders binnen de organisatie.

Toegankelijk, snel, in control

Het nijpende tekort aan talent en de groeiende behoefte aan snel meer controle op het recruitmentproces en de kosten, maakt dat de behoefte aan een samenwerking met een strategische recruitmentpartner enorm groeit.

Een volledige Hays RPO of MSP oplossing is zeer effectief, vele organisaties ondervinden dagelijks de voordelen van een oplossing op maat.

Het implementeren daarvan is echter ook een intensief traject. De gemiddelde duur van oriëntatiefase tot go-live van een oplossing is  6 - 18 maanden. De groeiende vraag vanuit de markt naar een oplossing die de belangrijkste aspecten van een outsourced oplossing biedt, maar sneller geïmplementeerd kan worden, heeft geleid tot het ontwikkelen van onze RPO Essentials oplossing.

Toegankelijk, snel resultaat en volledige controle binnen 6 weken.

Veelgestelden vragen

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?
Hays kan binnen 4 tot 6 weken een oplossing live hebben.

Heb ik een recruiter onsite?
Ja, in onze oplossing zit ook capaciteit voor een recruiter op locatie.

Hoe zit het met de KPI’s en SLA?
We hebben een aantal standaard KPI’s op basis van onze 20 jaar ervaring met outsourced recruitment in ons contract opgenomen.

Hoe zit met transparantie en reporting?
|Hays heeft een standaard configuratie met ATS Talentlink voor ons RPO Essentials programma met heldere en transparante rapportages.\

Kan ik eenvoudig op- en afschalen met de bezetting?
Ja, flexibiliteit is een belangrijke voorwaarde van ons essential model.

Bieden jullie, buiten het invullen van vacatures, nog meer diensten aan, zoals employer branding support?
Jazeker, in ons aanbod ziet een standaard EVP aanpak voor de opdrachtgever.

Hoe zorgt RPO Essentials dat mijn organisatie de beste talenten aantrekt?
Binnen RPO Essentials wordt specifiek en extra aandacht besteed aan de EVP van de opdrachtgever. Door het opzetten van een EVP campagne met Hays en expertise van Hays, in combinatie met proactieve sourcing trekken we de beste talenten aan voor de opdrachtgever.

Vanaf hoeveel vacatures op jaarbasis is RPO Essentials interessant om te overwegen?
Vanaf ongeveer 30 vacatures op jaarbasis kan het interessant zijn om te kijken naar een RPO Essentials model.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.