Neem een kijkje in de keuken

Outsourced recruitment in de praktijk
Neem een kijkje in de keuken

Benieuwd naar outsourced recruitment in de praktijk? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend referentiebezoek bij één van onze programma’s.

Outsourced recruitent - kijkje in de keuken | Hays

Flexibilisering van de arbeidsmarkt en een tekort aan specialistische vaardigheden hebben een enorme impact op de toekomst van organisaties wereldwijd. Technologische ontwikkelingen en de invloed van sociale media beïnvloeden de manier waarop organisaties opereren en directies zijn in toenemende mate bereid om innovatieve oplossingen te omarmen om het juiste talent te vinden en te behouden.

De juiste kennis op het juiste moment

De uitdagingen van het huidige klimaat en de economische situatie betekenen dat steeds meer organisaties met een strategische blik naar het personeelsbeleid op lange termijn kijken. 

Het analyseren van zowel de huidige als toekomstige behoeften op het gebied van tijdelijke inhuur van professionals is essentieel.

Het succes van een organisatie hangt af van het inhuren van de juiste mensen voor de juiste posities en van de aanwezigheid van de juiste kennis op het juiste moment.

Neem een kijkje in de keuken van outsourced recruitment

Heeft u te maken met complexe inhuurvraagstukken, is uw flexibele schil groot en heeft u weinig inzicht in de kosten die daar mee gemoeid gaan of heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw strategische HR planning?

Maak kennis met Enterprise Solutions van Hays. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende reference visit bij één van onze programma’s.

Vul het contactformulier in op deze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op.

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.