Hays Contracting

Hays Contracting

Contractors bieden hun expertise aan vanuit diverse juridische contractsvormen bijvoorbeeld als zzp’er, als internationale kenniswerker, vanuit een dienstverband bij een consultancy of desgewenst op detacheringsbasis in dienst bij Hays. Maar altijd wordt de basis gevormd door snelle inzetbaarheid, expertise en flexibiliteit.

Werken als contractor - Hays.nl

Hays vormt de schakel tussen opdrachtgevers en contractors: we hebben een uitstekend internationaal netwerk en we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Lees meer over IT Contracting of Finance Contracting.

Voordelen Contracting

Werken als contractor

Hays werkt op basis van een persoonlijke relatie
U krijgt één van onze recruiting experts als contactpersoon. Hij of zij kent u persoonlijk en is daardoor in staat om snel te schakelen bij het binnenkomen van een nieuwe opdracht. Wij kijken naar uw vakkennis én naar uw persoonlijkheid.

Begeleiding van de startende zzp’er
Bent u een startende zzp’er en heeft u vragen over welke stappen u moet ondernemen? Welke papieren aangevraagd moeten worden of hoe u straks verloond gaat worden? Of wilt u advies over hoe u uw carriere een boost kunt geven? Uw persoonlijke recruiting expert gaat graag met u in gesprek. Een lease-auto bij start van uw eerste opdracht behoort tot de mogelijkheden.

Begeleiding tijdens de opdracht
Tijdens de opdracht hebben wij regelmatig contact met u en met de opdrachtgever. Hays fungeert als sparringpartner voor beiden partijen en adviseert waar nodig. Bij eventuele problemen kunt u bij uw persoonlijke recruiting expert terecht.

Directe uitbetaling
Hays is een beursgenoteerde wereldmarktleider. Onze stabiele financiele positie maakt dat wij u een spoedige uitbetaling kunnen garanderen. De betalingstermijn staat los van de betalingscondities van onze opdrachtgever.

Concurrentiegevoelige markt
De markt voor interim professionals is competitief, kennis van de markt en snel en doortastend handelen zijn essentieel voor het acquireren van projecten. Uw Hays recruiting expert kent uw markt en draagt zorg voor de onderhandelingen met uw nieuwe opdrachtgever.

Toegang tot het Hays netwerk
Als een van de marktleiders in de gespecialiseerde werving & selectie heeft Hays een uitstekend netwerk. Onze recruiting experts zijn in staat u te introduceren bij opdrachtgevers in vele sectoren door heel Nederland.

Verrijking van uw cv
Op projectbasis binnen verschillende organisaties werken levert u veel kennis en brede ervaring op. Uw profiel zal na iedere opdracht aantrekkelijker worden voor een volgende werkgever.

Permanente positie
Indien uw voorkeur uiteindelijk uitgaat naar vast contract, kunt u daaraan voorafgaand in een tijdelijke functie of een functie op projectbasis het niveau van uw specifieke vaardigheden op peil houden of verbeteren. Dit vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt.

Wilt u werken als contractor? Bekijk hier onze vacatures.

Contracting via Hays - voordelen voor u als opdrachtgever

Flexibiliteit
Met de inhuur van ervaren zzp’ers waarborgt u de afhandeling van belangrijke projecten en/of de tijdelijke invulling van kritische posities binnen uw organisatie zonder lange termijn verplichtingen aan te gaan. U bent per project flexibel met betrekking tot contractduur, te besteden budget en het soort kennis dat u aantrekt.

Compliance met wet en regelgeving
Hays garandeert naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen zodat uw organisatie geen enkel risico loopt. Ook het ziekterisico wordt door Hays afgedekt.

Aantrekkelijke contractsvorm
De contractor werkt op projectbasis, voor de duur van een vooraf vastgestelde periode. Hays draagt zorg voor de contractuele afhandeling met de kandidaat.

Tijd- en kostenbesparing
Hays verzorgt naast de werving & selectie van uw contractor, ook de administratie en financiële afhandelingen met betrekking tot de inhuur.

Toegang tot het Hays netwerk
Hays heeft een uitgebreid landelijk netwerk van experts binnen elk vakgebied die direct tot uw beschikking staan. Wij kennen uw markt en kunnen snel schakelen.

Benchmark
Onze kennis van de interim markt en het dagelijks contact met ons landelijke netwerk maken dat onze recruiting experts uitstekend in staat zijn marktconforme uurtarieven te bepalen.

Brokering
Mocht u een contractor willen inhuren die u heeft gevonden via uw eigen netwerk, dan verzorgt Hays desgewenst een correcte afhandeling van de contracten, de facturering en betaling.

Bent u op zoek naar contractors? Meld dan hieronder uw vacature aan.

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

block contracting alle sectoren

Usp's kandidaten

Waarom kandidaten voor Hays kiezen

Waarom mensen voor Hays kiezen

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

Zoek vacatures

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl