Flex

Hays Flex
voor tijdelijk werk en flexwerk

Hays heeft ruime ervaring in het werven voor tijdelijke werk en flexwerk. Vorig jaar plaatsten we meer dan 220.000 professionals in een tijdelijke baan.

Flex | Flexwerken - Hays.nl

Hays Flex

Flex omvat het grootste deel van onze activiteiten en onze recruitment experts zijn gespecialiseerd per type dienstverband, specialisme en locatie. Dit stelt hen in staat echte experts te zijn in hun vakgebied.

Veel recruitmentbureaus die bekend staan om hun aanbod van tijdelijke banen, richten zich bijna uitsluitend op de traditionele werknemer. Hays Flex heeft daarentegen de reputatie kwalitatief ervaren professionals te leveren voor tijdelijk werk en flexwerk.

Elk van onze recruitment experts houdt zich bezig met een select aantal kandidaten en klanten, waardoor het mogelijk is om beiden een persoonlijke en deskundige service aan te bieden.

Flexwerk

Als de grootste recruiter voor professioneel flexwerk over de hele wereld, is Hays ideaal gepositioneerd om haar kandidaten te helpen bij het zoeken naar een tijdelijke baan en opdrachtgevers te helpen met de invulling van hun tijdelijk werk aanbod.

Bent u geïnteresseerd in flexwerk of wilt u weten wanneer u flexibel werken moet aanbieden?

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

block flex werknemers alle onderwerpen

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

Zoek vacatures

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl