Voordelen flex recruitment

Flex recruitment
Wat zijn de voordelen?

Veel organisaties wenden zich tot flex recruitment om hun doelstellingen te bereiken. Waarom en wanneer kiest u voor tijdelijke inhuur?

Voordelen flex recruitment

Flexibiliteit van werknemers

Tijdelijke professionals kunnen in zowel lange- als kortetermijnbehoeften voorzien, waardoor u meer kunt inspelen op fluctuerende werkdruk. Door het ondersteunen van uw permanente teams kunt u de continue herverdeling van het werk tussen medewerkers voorkomen, en de efficiëntie ervan verbeteren.

Ook in een steeds meer projectmatige economie kunt u professionals met specifieke skills alleen voor de periode dat u ze nodig heeft in uw bedrijf betrekken.

Financiële flexibiliteit

Alle kosten zijn van te voren bekend zodat u gemakkelijk budgetten kunt beheren. Maandelijkse facturering spreidt de kosten. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Direct beschikbaar

Flex professionals zijn direct beschikbaar om aan uw wensen te voldoen. Het is daarbij noodzakelijk met een betrouwbare partner te werken die uw organisatie helpt de meest geschikte mensen te vinden, zo snel en kosteneffectief mogelijk.

Proef draaien voor permanente inhuur

Flex recruitment is ook een geweldige manier om een kandidaat voor een bepaalde periode proef te laten draaien, voordat een permanente rol aangeboden wordt. De kandidaat heeft zijn waarde bewezen, wat risico's voor uw bedrijf zal verminderen.

Waarom met Hays samenwerken?

Werken met experts

Vorig jaar plaatsten we meer dan 254.000 werknemers in tijdelijke opdrachten wereldwijd. Bovendien beschikken we over een enorme ervaring in flex recruitment; meer dan 50% van de totale posities die we wereldwijd invulden zijn voor tijdelijke opdrachten.

Hays heeft toegang tot een groot aantal professionals welke kunnen passen bij uw eisen. Zo kunnen wij snel aan uw aanvraag voldoen en beweegt uw organisatie soepel voort.

Eenvoudige administratie

Er zal voor u geen administratieve last zijn, daardoor bespaart u tijd en geld. Denk aan referenties van een interim professional, vergoedingen, betrokkenheid en onboarding / offboarding, dit zal allemaal door ons worden afgehandeld.

En aangezien de flex professionals op onze loonlijst staan zullen ze niet onder uw personeelsbestand vallen.

Beperken van risico's

Elke kandidaat die we aan u voorstellen heeft originele documenten aan Hays voorgelegd, zoals ID, eventuele werkvergunning, alsmede alle beroeps- of handelskwalificaties die zij bezitten.

Wij zijn ook expert in arbeidswetgeving en contracten, zodat wij u kunnen voorzien van alle adviezen die u nodig heeft met betrekking tot de naleving ervan.

Wij leggen u graag uit onder welke omsteandigheden flexibele inhuur gunstig kan zijn voor uw organisatie.

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.
 

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl