Werkgevers

Flex recruitment

De perceptie dat tijdelijke opdrachten voornamelijk bedoeld zijn voor mensen werkzaam in administratieve jobs strookt al tijden niet meer met de waarheid. Tijdelijke werknemers zijn er in elke branche en leeftijdscategorie en brengen bovendien ruime ervaring en vaardigheden met zich mee.

Flex recruitment - Hays.nl

De afgelopen jaren hebben we een verschuiving gezien in de manier waarop werkgevers en werknemers de waarde van tijdelijke opdrachten voor hun bedrijf en carrière zien.

Vandaag de dag zien werkgevers het gebruik van tijdelijke werknemers als een langetermijnstrategie in plaats van een kostenbesparende maatregel. Ze zien tijdelijke werknemers als een integraal onderdeel van het succes van hun bedrijf. Daarnaast genieten ze van de flexibiliteit die het mogelijk maakt om korte- en langetermijnopdrachten snel in te vullen.

De mogelijkheid om te zoeken naar specifieke vaardigheden voor bepaalde projecten is ook een voordeel aangezien het bedrijfsleven voortdurend in beweging is.

Na het beëindigen van een opdracht blijven veel kandidaten liever in tijdelijke dienst werkzaam, in plaats van op zoek te gaan naar vast werk.

Zij zien, net als de werkgevers, de voordelen van deze manier van werk. Denk aan de flexibiliteit van tijdelijke opdrachten, de kans om meer ervaring en vaardigheden op te doen en het vermogen om belangrijke zakelijke contacten te maken.

Bij Hays zien we dit als een belangrijke trend in de arbeidsmarkt en we hebben op strategische wijze geïnvesteerd in onze Flex Recruitment Services, om zo in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten en kandidaten.

Wat zijn de voordelen flex recruitment en wanneer kiezen voor flex?

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

block recruitingguide

Recruitment tijdens en na COVID

Recruitment tijdens COVID-19 - Hays.nl

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.
 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl