Werkgevers

Flex recruitment

De perceptie dat tijdelijke opdrachten voornamelijk bedoeld zijn voor mensen werkzaam in administratieve jobs is al tijden niet meer het geval. Tijdelijke werknemers zijn er in elke branche en leeftijdscategorie en brengen bovendien ruime ervaring en vaardigheden met zich mee.

Flex recruitment - Hays.nl

De afgelopen jaren hebben we een verschuiving gezien in de manier waarop werkgevers en werknemers de waarde van tijdelijke opdrachten voor hun bedrijf en carrière zien.

Werkgevers zien nu het gebruik van tijdelijke werknemers als een langetermijnstrategie in plaats van een kostenbesparende maatregel. Ze zien tijdelijke werknemers als een integraal onderdeel van het succes van hun bedrijf. Daarnaast genieten ze van de flexibiliteit die het mogelijk maakt om korte en langetermijnopdrachten snel in te vullen.

De mogelijkheid om te zoeken naar specifieke vaardigheden voor bepaalde projecten is ook een voordeel aangezien het bedrijfsleven voortdurend in beweging is.

In plaats van op zoek te gaan naar vast werk, blijven veel kandidaten liever in tijdelijke dienst werkzaam, na het beëindigen van een opdracht.

Net als de werkgevers, zien zij eveneens de voordelen van deze manier van werk. Denk aan de flexibiliteit van tijdelijke opdrachten, de kans om meer ervaring en vaardigheden op te doen en het vermogen om belangrijke zakelijke contacten te maken.

Bij Hays zien we dit als een belangrijke trend in de arbeidsmarkt en we hebben op strategische wijze geïnvesteerd in onze Flex Recruitment Services, om zo in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten en kandidaten.

Wat zijn de voordelen flex recruitment en wanneer kiezen voor flex?

Recruiting now widget NL

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen. Meld vrijblijvend uw vacature aan.

Ik heb een vacature

block recruitingguide

Recruitment tijdens COVID-19

Recruitment tijdens COVID-19 - Hays.nl

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl