block SFMC download hj 17

Download your Hays Journal

  • By downloading this Journal you confirm being aware of our privacy policy in where we explain what we do with your personal details.

HR strategie Boeing

The Boeing Company: Bouwen aan de toekomst met de juiste HR strategie

Al langer dan een eeuw staat Boeing in de frontlinie van de luchtvaartindustrie. Van het helpen bij het sturen van astronauten naar de maan tot het innoveren van de commerciële luchtvaart: de langetermijngroei van Boeing rust op een grote workforce van diverse professionals.

HR strategie Boeing - Hays.nl
Verschenen in de Hays Journal 17 

Heidi B. Capozzi, Senior Vice President of Human Resources bij The Boeing Company neemt je mee in de HR strategie van de organisatie. 

Ze legt onder meer uit hoe een cultuur van samenwerken en diversiteit de organisatie sturen. Op welke manier investeert Boeing in de ontwikkeling van werknemers en welke visie heeft Boeing op maatschappelijk verantwoord ondernemen? 

Tenslotte deelt Heidi hoe Boeing haar positie als leidende organisatie in de luchtvaarorganisatie weet te behouden, constant weet te innoveren en de belangrijke rol die HR daarbij vervult.

Lees het hele artikel in de Hays Journal 17

 

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl

block ik heb een vacature

Recruiting now?

We believe the right person can transform your business.

Block SFMC contact fomr

Get in touch for a free consultation

  •  
    By submitting this form you indicate that you are aware of our privacy policy that explains what we do with your personal data.