Salarisgids

Hays salarisgids

De Hays salarisgids geeft een overzicht van de huidige salarissen in Nederland. Als hiring manager helpt het om een competitief salaris te bieden , als werknemer kun je de salarisgids gebruiken om te kijken of je marktconform betaald krijgt.
 
Op dit moment hebben wij alleen een salarisgids voor IT functies. Binnenkort zullen andere vakgebieden volgen.

Hoe kun je de Hays Salarisgids het beste gebruiken? 

De salarisgids geeft een overzicht van gemiddelde salarissen in Nederland, om als hiring manager, recruiter of werkzoekende jouw salaris te benchmarken. Bovendien geeft het een inzicht in de huidige markt en recruitmenttrends.
 

Hoe gebruik je onze salarisgids als hiring manager? 

Als hiring manager kun je, dankzij de Hays salarisgids, je bedrijf en team helpen concurrerend te zijn in het binnenhalen van nieuwe talent en het behouden van medewerkers. Door inzicht te hebben in de gemiddelde salarissen, is het mogelijk een competitief salaris te bieden om toptalent aan te trekken.  
 

Hoe kun je de salarisgids gebruiken als werkzoekende of als je al een baan hebt? 

Je kunt de salarisgids gebruiken om jouw salaris te benchmarken en ervoor te zorgen dat je eerlijk en marktconform betaald krijgt. Het benchmarken van salaris, maar ook voordelen en werkomgeving, geeft inzicht in hoe jouw huidige bedrijf betaalt, dit kan nuttig zijn om jou te helpen een hoger salaris te onderhandelen in je huidige functie of om je volgende carrièrestap te bepalen. 
 
Vul de salariswijzer in
Voor een snelle check: gebruik onze salariswijzer, zo zie je in één oogopslag hoe jouw salaris zich verhoudt met anderen in dezelfde functie.
 

block download salarisgids it

Download hier de salarisgids voor IT

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

Recruiting now widget NL

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen. Meld vrijblijvend uw vacature aan.

Ik heb een vacature

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

Zoek vacatures

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl