Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Baan van de toekomst

onderzoek logistieke sector

De wereld van logistiek management is continu in beweging. Bent u een professional in deze sector? Dan weet u als geen ander wat er speelt en waar we heen bewegen.

survey baan van de toekomst logistieke sector - hays.nl

De afgelopen weken hebben wij professionals in de logistiek sector gevraagd naar hun verwachtingen en ideeën over de ontwikkelingen in deze sector. Welke mogelijkheden, kansen, maar misschien ook wel bedreigingen en concurrentie voorzien zij voor de (nabije) toekomst? En wat betekenen deze ontwikkelingen voor de banen in de logistieke branche en voor hun eigen functie?

Middels een survey hebben professionals in de logistieke sector hun verwachtingen en ideeën doorgegeven. De survey is nu gesloten.

Wij verwachten half april 2017 het rapport te kunnen publiceren.

Wat is Baan van de Toekomst?

Hays doet jaarlijks grootschalig onderzoek naar de arbeidsmarkt van de toekomst. In eerdere onderzoeken is ingezoomd op de sectoren: Engineering & Technology, Finance, IT en Oil & Gas. In het huidige onderzoek zullen we de logistieke sector onder de loep nemen.

Bij ieder onderzoek naar de baan van de toekomst komen onderwerpen aan bod zoals werkgelegenheid, carrièreperspectief en de invloed van (geopolitieke) internationale ontwikkelingen op de positie van Nederlandse werknemers. Er wordt ingegaan op de gewenste kennis en competenties, op de vraag of het huidige kennisniveau van werknemers in de sectoren ook in 2030 nog volstaat en natuurlijk op inhoudelijke veranderingen van het vak en de sectoren zelf.

Het rapport is bedoeld om te informeren en te inspireren.