Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Assessment & Development

Contact

Investing in your future
We do it every day

Wij geven u graag gedegen advies over het opstellen van een functieprofiel, interviewtechnieken en het motiveren van uw team. Hieronder staan diverse onderwerpen uitgebreid omschreven.

een functieprofiel opstellen hays

Een functieprofiel opstellen

Wanneer u een advertentie gaat plaatsen of een werving- en selectiebureau wilt inschakelen, is het raadzaam tijd te besteden aan het omschrijven van wat u zoekt. Het geeft kandidaten een beter overzicht van de uit te voeren taken en of ze beantwoorden aan het opgegeven profiel.

Tips functieprofiel opstellen
interviewtechnieken hays

Interviewtechnieken

Bij het oriënterend- of sollicitatiegesprek kunt u een reële indruk krijgen van de kwaliteiten van de kandidaat. Men kan veel uit het gesprek halen als dit goed voorbereid wordt, als er een passende vragenlijst wordt opgesteld en als men goed luistert naar wat de kandidaat vertelt.

Meer over interviewtechnieken
team motiveren hays.nl

Uw team motiveren

Om een tijd lang werkzaam te blijven in dezelfde organisatie hebben werknemers meer nodig dan een goed salaris en een mooie functietitel. De vraag is niet of ze voldoening vinden in hun werk, maar in welke mate ze gemotiveerd zijn. Dit hangt af van hun verhoudingen met u, de werkgever. Boeit u of demotiveert u?

Hoe kunt u uw team motiveren?
high performance teams hays.nl

High Performance Team

Hoe bouwt u als leidinggevende aan een high performance team? En wat zijn de specifieke kenmerken van zo’n team? U wilt als leidinggevende graag betere resultaten boeken en een gemotiveerd team achter u hebben. Maar wat is ervoor nodig om uw team te motiveren en langdurig aan de organisatie te binden?

High Performance Teams

Download gratis eBooks

Trends & Opinie

Volg Hays op social media