Werkgevers

Flex recruitment

De perceptie dat tijdelijke opdrachten voornamelijk bedoeld zijn voor mensen werkzaam in administratieve jobs is al tijden niet meer het geval. Tijdelijke werknemers zijn er in elke branche en leeftijdscategorie en brengen bovendien ruime ervaring en vaardigheden met zich mee.

Flex recruitment - Hays.nl

De afgelopen jaren hebben we een verschuiving gezien in de manier waarop werkgevers en werknemers de waarde van tijdelijke opdrachten voor hun bedrijf en carrière zien.

Werkgevers zien nu het gebruik van tijdelijke werknemers als een lange-termijn strategie in plaats van een kostenbesparende maatregel. Ze zien tijdelijke werknemers als een integraal onderdeel van het succes van hun bedrijf. Daarnaast genieten ze van de flexibiliteit die het mogelijk maakt om korte en lange termijn opdrachten snel in te vullen.

De mogelijkheid om te zoeken naar specifieke vaardigheden voor bepaalde projecten is ook een voordeel aangezien het bedrijfsleven voortdurend in beweging is.

In plaats van op zoek te gaan naar vast werk, blijven veel kandidaten liever in tijdelijke dienst werkzaam, na het beëindigen van een opdracht.

Net als de werkgevers, zien zij eveneens de voordelen van deze manier van werk. Denk aan de flexibiliteit van tijdelijke opdrachten, de kans om meer ervaring en vaardigheden op te doen en het vermogen om belangrijke zakelijke contacten te maken.

Bij Hays zien we dit als een belangrijke trend in de arbeidsmarkt en we hebben op strategische wijze geïnvesteerd in onze Flex Recruitment Services, om zo in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten en kandidaten.

Wat zijn de voordelen flex recruitment en wanneer kiezen voor flex?

Recruiting now widget NL

To register a vacancy please click below and enter the details in the form.

Recruiting now?

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

block ik heb een vacature

Recruiting now?

We believe the right person can transform a business

Block SFMC contact fomr

Contact me

Want to know more about our services? We are happy to contact you.


  • By filling in this form you confirm being aware of our privacy policy in where we explain what we do with your personal details.