Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Speciaal voor u geselecteerd in het Nederlands

Hays Journal 16
Driving force

Eerder hebben we het over chatbots gehad, maar er is meer waarmee kunstmatige intelligentie de wereld van werk beïnvloedt. In dit nummer onderzoeken we hoe andere ontwikkelingen een verhoging van de productiviteit kunnen bieden. Organisaties zullen echter ook het vertrouwen hierin moeten overbrengen op de medewerkers.


Hays Journal - Hays.nl

Verder in deze Journal:

Vitaliteitsprogramma's

Vitaliteitsprogramma’s kunnen vele voordelen hebben. Maar is het verplicht stellen hiervan een hulp of belemmering voor organisaties en hun medewerkers?

Performance management

Sommige organisaties benaderen functioneringsgesprekken op een geheel nieuwe manier, wat veel verder gaat dan alleen het schrappen van de jaarlijkse beoordeling.

Innovatieve bedrijven groeien door te falen

Innovatieve bedrijven hebben een cultuur waarin leiders risico's durven nemen, durven te expirimenteren en niet bang zijn om te falen.

Het traditionele carrièrepad is aan het verdwijnen

Het carrièrepad van werknemers is meer divers aan het worden. Hoe kunnen organisaties zich aanpassen aan deze verandering?

Download uw Hays Journal

  • Met het downloaden van dit rapport geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.

Meld uw vacature vrijblijvend aan

|

Neem contact met mij op

Archief