Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

invullen van vaste posities

U stelt hoge eisen aan het werven en selecteren van professionals en specialisten op vaste basis. Maar u merkt dat de beste kandidaten erg schaars zijn, zelfs nu.Het vinden van de beste professionals kost veel tijd, geld en energie. Laat onze RPO experts uw lasten verlichten.

Outsourced Recruitment via Hays geeft u toegang tot de juiste mensen op het juiste moment. Als ’s werelds toonaangevende internationale recruitmentorganisatie maken we gebruik van onze wereldwijde kennis van de markt om organisaties te helpen de juiste experts te werven. Meer dan 20 jaar verstrekken wij specifieke oplossingen op locatie bij de klant.

Dus waarom legt u niet uw complexe inhuur vraagstukken bij ons? Laat onze Recruitment Experts u adviseren. Onze Recruitment Experts bieden advies, extra wervingscapaciteit en effectieve tools waarmee zij uw recruitment proces op structurele wijze verbeteren op basis van vooraf bepaalde targets.

Hoe werkt RPO?

Met Recruitment Proces Outsourcing, of RPO, draagt u alle of een gedeelte van uw vaste aanstellingen over aan een externe partij.

We worden onderdeel van uw team en werken samen met de inhurende managers, onder uw merk, in uw bedrijfscultuur, om alle zaken gerelateerd aan talent acquisitie te behandelen. Dit levert u alle voordelen en expertise van een organisatie waar de focus op het werven van alleen de beste professionals ligt.

Dit kan betrekking hebben op de gehele of slechts een gedeelte van de wervingscyclus, waardoor het de ondersteuning biedt wanneer dit nodig is:
hts_visual548.png

Kom meer te weten over RPO, de markt, de gemeenschappelijke terminologie en de voordelen die u kunt verwachten met de handige inleidende gids.