Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Vacature Actuaris

vacature actuaris hays.nl

Zoekend naar een vacature als Actuaris / Risk Manager, maar bent u ook benieuwd naar de dagelijkse bezigheden van deze finance professionals of van vergelijkende profielen als Actuarieel Rekenaar en Actuarieel Analist?


Hays geeft u de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in de alledaagse activiteiten van deze analytische experts.

Actuaris / Risk Manager

Als Actuaris / Risk Manager bent u verantwoordelijk voor actuariële verslaglegging met een belangrijke adviserende rol naar het management. Het management stemt de strategie af op basis van hetgeen u adviseert. Actuarissen maken impactanalyses en doorvertalingen van de trends op financieel actuarieel gebied. Daarnaast voeren Risk Managers audits uit op actuarieel gebied en gaan deze professionals jaar- en kwartaalrekeningen na. Actuarissen ontwerpen, onderhouden en beheren modellen en applicaties.

Vacature Actuaris

Zoekt u vacatures voor Risk Manager of Actuaris? Hays Finance heeft doorlopend Actuaris vacatures bij zowel nationale als internationale organisaties. Onze recruitment experts bemiddelen professionals voor vaste functies, tijdelijke opdrachten en interim projecten. Wij streven altijd naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Herkent u uzelf in bovenstaand profiel, neem dan gerust contact op met één van onze financiële recruitment experts.

Volg Hays op social media

Zoek vacatures

Job Alert

Contact