Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Werken bij Hays

Een loopbaan bij Hays is als geen ander. Bij Hays, zijn wij experts in het werven van gekwalificeerde professionals en deskundige mensen. Wij versterken de wereld van werk door echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten en kandidaten zijn, zowel lokaal als internationaal. Wij beschikken over brede expertise in verschillende industrieën en sectoren.

Waarom werken bij Hays?

Recruitment is een uitdagende en belonende werkomgeving. Geen mooier vak dan een unieke rol spelen in het transformeren van organisaties en levens van kandidaten. 

Bij Hays hechten wij veel waarde aan het creëren van duurzame relaties. Succesvol zijn bij Hays heeft alles te maken met het beschikken over de juiste persoonlijkheid en gaat niet alleen over eerdere (werk)ervaringen en relevante kwalificaties.

Heb jij 5 minuten de tijd, doe de test en je weet meteen of je matcht met Hays.

Werk jij graag met mensen, wil jij je kennis delen en uitbreiden, gedij jij goed onder druk en reageer jij proactief op het behalen van salestargets en wil jij voorop lopen in de wereld van werk? Dan is een carrière bij Hays misschien wel iets voor jou! 

Om een dag uit het leven van een recruitment consultant te ervaren, bekijk de interactieve video.

Pas je bij Hays en wil je weten of wij ook passende vacatures voor je hebben? Bekijk dan onze actuele vacatures en stageplekken.

|