Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Werken bij Hays
Join our winning team

Een loopbaan bij Hays is als geen ander. Bij Hays, zijn wij experts in het werven van gekwalificeerde professionals en deskundige mensen. Wij versterken de wereld van werk door echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten en kandidaten zijn, zowel lokaal als internationaal. Wij beschikken over brede expertise in verschillende industrieën en sectoren.

join_hays548.jpg

Waarom werken bij Hays?

Recruitment is een uitdagende en belonende werkomgeving. Geen mooier vak dan een unieke rol spelen in het transformeren van organisaties en levens van kandidaten. 

Bij Hays hechten wij veel waarde aan het creëren van duurzame relaties. Succesvol zijn bij Hays heeft alles te maken met het beschikken over de juiste persoonlijkheid en gaat niet alleen over eerdere (werk)ervaringen en relevante kwalificaties.

Heb jij 5 minuten de tijd, doe de test en je weet meteen of je matcht met Hays.


Werk jij graag met mensen, wil jij je kennis delen en uitbreiden, gedij jij goed onder druk en reageer jij proactief op het behalen van salestargets en wil jij voorop lopen in de wereld van werk? Dan is een carrière bij Hays misschien wel iets voor jou! 

Pas je bij Hays en wil je weten of wij ook passende vacatures voor je hebben? Bekijk dan onze actuele vacatures en stageplekken.

 

Stageplaatsen bij Hays

Een stage bij Hays betekent dat je terechtkomt in een internationale omgeving met goede begeleiding en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling als toekomstig professional. Een ideale springplank dus.

Meer informatie over stageplaatsen bij Hays

Neem contact op met:

Dennis Schuurman
Jolien Haak
Bart Spikker
Team Leader Corporate Recruiter  jr. Corporate Recruiter
 T: 06 52 56 19 61  T: 06 15 17 62 57  T: 06 25 63 69 25
 E-mail  E-mail  E-mail

|

Kom werken bij Hays