Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Werken bij Hays

Een loopbaan bij Hays is nergens mee te vergelijken. Onze recruitment consultants spelen een unieke rol in de carrières van professionals en de ontwikkeling van organisaties.

Hays behoort tot de grootste recruitment organisaties wereldwijd. Diepgaande expertise in een spectrum van sectoren en professionele dienstverlening maakt ons ongeëvenaard in ons vak. Wij begrijpen onze klanten en kandidaten als geen ander. Wij werken alleen met experts met de drive om kandidaten en bedrijven te helpen ambities waar te maken.
 
Recruitment is een veeleisend vak en de mensen die succesvol zijn hebben een natuurlijk gevoel voor commercie en zijn uitzonderlijk gemotiveerd. Middels acquisitie leg je contacten met potentiële opdrachtgevers, je haalt opdrachten (werving & selectie, uitzenden en detachering) binnen en je werft en selecteert de kandidaten voor je opdrachtgevers. Met de juiste mix van ambities, toewijding om targets te halen en professioneel accountmanagement kun je binnen Hays al snel je “eigen business” opbouwen.

Hays is voor onze drie vestigingen Amsterdam, Eindhoven en Tilburg, continu op zoek naar goed, commercieel gedreven en ondernemend talent. Ben jij ambitieus, commercieel gedreven, gepassioneerd en nieuwsgierig? Dan investeren wij graag in jouw toekomst.

Bekijk alle openstaande vacatures binnen Hays

 

Heb jij het in je om te slagen in 'the world of work'?

Speel onze interactieve game!

|