block hts alle diensten

Vendor Management System

Vendor Management System (VMS)
meet de prestaties van leveranciers

Een Vendor Management Systeem (VMS) is een cloud-based applicatie welke het gehele inhuurproces van aanvraag tot on- en offboarding van externe medewerkers (payroller, uitzendkracht, detacheringskracht, ZZP’er, contractor) managed.

Een online Vendor Management System maakt de prestatie van leveranciers transparant en meetbaar. Deze informatie vormt vervolgens de basis voor gerichte besparings- en besturingsprogramma’s.

Hays beschikt over een eigen VMS tool -3 Story Software- maar kan ook gebruik maken van neutrale VMS systemen die beschikbaar zijn in de markt. Daarnaast zijn wij gecertificeerd partner van Beeline.

De voordelen van Hays’ VMS 3 Story Software

 • Het systeem verschaft u inzicht in het aantal leveranciers en de afspraken die daarmee zijn gemaakt. Mogelijkheden tot kostenbesparingen worden makkelijker detecteerbaar.
   
 • De tijdregistratie en de verloning van de externe medewerkers zijn volledig geautomatiseerd. Medewerker dossiers worden digitaal beschikbaar gemaakt, de administratieve belasting van ondersteunende afdelingen als HR en Finance wordt gereduceerd.
   
 • Verschillende prijsafspraken, regels en wetten worden per externe medewerker geregistreerd en gemonitord. Risico’s worden daarmee beheersbaar en inzichtelijk gemaakt.
   
 • U krijgt meer grip op de kosten en de kwaliteit van uw externe inhuur en leveranciers. Strategische keuzes met betrekking tot de samenstelling van de flexibele inhuur of besparingsprogramma’s kunnen op elk moment onderbouwd worden.
   
 • Op maat gemaakte managementinformatie maakt het mogelijk om heel gericht procesverbeteringen en besparingen door te voeren.
   
 • De VMS 3 Story Software maakt onderdeel uit van Hays PLC.

 

 

Block SFMC contact fomr

Contact me

Want to know more about our services? We are happy to contact you.


 • By filling in this form you confirm being aware of our privacy policy in where we explain what we do with your personal details.

block hts meer onderwerpen

Your recruitment outsourcing questions answered here

Why choose Hays?

Frequently asked questions RPO

Frequently asked questions MSP

Outsourced recruitment made simple