Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Managed Service Provider (MSP)

Efficiency is key

Hays biedt een MSP oplossing voor het managen van uw External Resources. Die zijn er in vele soorten en elk met hun eigen juridisch kader: van tijdelijke werknemers, (internationale) contractors, consultants en payrollees. Wij bieden u volledige zichtbaarheid en controle over uw niet-permanente personeelsbestand.

Het gaat niet alleen om de goedkoopste oplossing, maar om de professional met de skills die het bedrijf nodig heeft, die direct gereed is om te starten en flexibel genoeg is om mee te gaan met de continu veranderende organisatie. Het is onze missie om toegevoegde waarde te leveren en risico’s in te perken voor uw organisatie.

Onze outsourced recruitment oplossingen zijn ontwikkeld met meer dan 20 jaar ervaring en samenwerkingen met honderden internationale klanten.
Van het ondersteunen van een internationale financiële dienstverlener in het voldoen aan nieuwe regelgevingen, tot het leveren van een consistente en efficiënte aanpak van de personeelsbezetting voor meerdere service centers en klanten bij een toonaangevende service provider in de IT-infrastructuur. Wij helpen bedrijven in het verbeteren van de manier om de beste skills aan te schaffen. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard en wordt tegelijkertijd de kwaliteit van nieuwe aanwinsten verhoogt. Wat voor uitdagingen u ook heeft, wij helpen u deze op te lossen.

Hoe werkt MSP?

Een Managed Service Provider, oftwel MSP, ontstaat zodra de werving, selectie en beheer van tijdelijke en andere 'non-perm' aanstellingen en werkzaamheden op externe basis worden beheerd.
hts_visual548.png

Dit betekent dat alle aanvragen, leveranciers, werknemers, timesheets en bestedingen op één plek worden verzameld, gemanaged en gemonitord. Het wordt mogelijk om processen te standaardiseren en de beste maatregelen toe te passen zodat besparingen en rendement worden gerealiseerd, waaronder:

  • Gestroomlijnde processen om zowel de tijd voor inhuur en de lasten voor inhurende managers te verminderen
  • Beheer van leveranciers op basis van de factoren die het meest relevant voor u zijn, van de kwaliteit van de kandidaten tot de reactiesnelheid
  • Implementeren van gecontroleerde processen om de risico's te verminderen die betrekking hebben op aankoop en inhuur
  • Voorselectie en een soepele on- en offboarding van External Resources door Hays Talent Solution.
  • Volledige compliance op het gebied van inhuur aansprakelijkheid, Pre Employment Screening (PES) en interne richtlijnen op het gebied van bijvoorbeeld intellectual property en veiligheid.

Er wordt door Hays een Resource Desk opgezet met zeer ervaren specialisten in uw sector, vaak on-site. Hays sluit overeenkomsten met preferred suppliers en beheert de strategische vendor-relaties namens de klant.

Een online Vendor Management System (VMS) maakt de prestatie van leveranciers transparant en meetbaar. Deze informatie vormt vervolgens de basis voor gerichte besparingsprogramma’s. Hays beschikt over een eigen VMS tool maar kan ook gebruik maken van Maatwerk Neutral Vendor of Master Vendor oplossingen, afhankelijk van uw doelstellingen

Of u nu hulp nodig heeft bij het leveren van een organisatieverandering of in het bewerkstelligen van teams van tijdelijke werknemers die ondersteuning bieden in uw dagelijkse werkzaamheden, wij bieden een helpende hand. Samen met u werken we aan de beste aanpak op basis van uw behoeften, om de expertise die u nodig heeft te identificeren en beheren het proces.Wij richten ons op het geven van de ondersteuning die u nodig heeft om de uit te leveren verbeteringen te realiseren. Van het vergroten van uw middelen en kleine changemanagement projecten naar transformatie op grotere schaal, wij ontwikkelen een product dat aan uw behoeften voldoet.