Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Resourcing your world or work

Intelligently

Hays Talent Solutions is expert in Outsourced Recruitment en biedt innovatieve outsourced services aan vele organisaties wereldwijd, ook in Nederland. Bij diverse klanten nemen wij het contractmanagement van externen geheel over waarbij wij middels maatwerkcontracten alle eisen en procedures vertalen naar de inhuurkracht of leverancier. Vanaf het moment dat u besloten heeft om iemand in te huren volstaat een telefoontje, wij nemen alle verdere procedures over zodat u zorgeloos een externe kunt inhuren.

Met onze kennis van recruitmentprocessen helpen we onze klanten om de beste kandidaten aan te trekken en te behouden waardoor veel tijd en geld bespaard kan worden. Maak kennis met onze diensten en innovatieve oplossingen - RPO, MSP en VMS - en bekijk direct hoeveel tijd en geld u kunt besparen.

RPO - Hays Talent Solutions
Op zoek naar een externe provider om alle of een deel van uw werving & selectie aan over te dragen? Onze RPO experts vinden voor u het beste talent.
MSP Hays Talent Solutions
Wilt u een betere grip krijgen op uw flexibele personeelsbestand? Hays Talent Solutions geeft u de volledige zichtbaarheid en controle.
 
VMS Hays Talent Solutions
Manage het inhuurproces van externe medewerkers met onze cloud-based applicatie: Vendor Management Systeem
Waarom Outsourced Recruitment - hays.nl
Waarom Outsourced Recruitment? Wij leggen u de voordelen uit van deze manier van recruitment.