Flex

Hays Flex
Tijdelijke recruitment oplossingen

Hays heeft ruime ervaring in het werven voor tijdelijke flexibele posities. Vorig jaar plaatsten we meer dan 254.000 professionals in tijdelijke opdrachten.

Flex recruitment - Hays.nl

Flex omvat het grootste deel van onze activiteiten en onze recruitment experts zijn gespecialiseerd per type dienstverband, specialisme en locatie. Dit stelt hen in staat echte experts te zijn in hun vakgebied.

Veel recruitmentbureaus die bekend staan om hun aanbod van tijdelijke opdrachten, richten zich bijna uitsluitend op de traditionele werknemer. Hays heeft daarentegen de reputatie kwalitatief ervaren professionals te leveren aan haar klanten.

Elk van onze recruitment experts houdt zich bezig met een select aantal kandidaten en klanten, waardoor het mogelijk is om beiden een persoonlijk en deskundige service aan te bieden.

Als de grootste recruiter voor professionele flex-opdrachten over de hele wereld, is Hays ideaal gepositioneerd om onze kandidaten en klanten te helpen bij het zoeken naar een job en recruitmentuitdagingen.

Bent u geïnteresseerd in flexibel werken of wilt u weten wanneer u flexibel moet gaan inhuren?

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

block flex werknemers alle onderwerpen

block zoek vacatures

Finding your next job

We believe the right job can change your life.