Voordelen inhuren IT Contractor

Voordelen inhuren IT Contractor

Contractors bieden hun expertise aan vanuit diverse juridische contractsvormen bijvoorbeeld als zzp’er of op detacheringsbasis. Maar altijd wordt de basis gevormd door snelle inzetbaarheid, expertise en flexibiliteit.

We bespreken graag enkele van de vele voordelen die het inhuren van een ervaren contractor met zich meebrengt.

Flexibele opties

Het inhuren van een ervaren contractor voorziet u van de vaardigheden die u nodig heeft om uw dringende projecten te voltooien, ongeacht de duur ervan, zonder het aangaan van een verbintenis op lange termijn. U bepaalt de looptijd van het contract en kunt gemakkelijk uw budgetvereisten passend maken.

Zorgvuldige controle 

Onze prioriteit ligt bij een goede naleving van de wet- en regelgeving, waardoor eventuele risico's vermeden worden. Iedere zieke werknemer wordt ook door ons gedekt.

Geen gedoe

U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele contractuele details met de contractor – wij bekijken alle administratie, relevant papierwerk en alle financiële verplichtingen gedurende de duur van het gecontracteerde project.

Omvang van project

We hebben een uitgebreide nationale en internationale databank van deskundigen. Dit betekent dat we, op korte termijn, de juiste mensen met de juiste vaardigheden voor u vinden, zodat u zonder onderbreking door kan gaan uw doelstellingen na te streven.

Concurrerende tarieven

Onze brede dekking van de expertise en de toegang tot een verscheidenheid van technische IT Contracting skills, stelt ons in staat om de meest geschikte oplossingen te kiezen, zodat altijd het beste en de meest kosten-efficiënte service aan uw behoeften voldoet.

Extra voordelen

Zelfs als u al een contractor via uw eigen connecties en netwerk heeft gevonden, kunnen we nog steeds naar al uw facturatie en payrolling behoeften kijken, om uw administratieve lasten weg te nemen.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina.

Wij geven u graag meer informatie over de Wet DBA of informeren u over de benodigde soft skills binnen IT Contracting.

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

Block IT contracting werkgevers

Meer flexibiliteit in uw organisatie?

Wat is IT Contracting?

Wat zijn uw voordelen?

Rapport Soft Skills binnen IT Contracting

Alles over Wet DBA

 

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl