Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Logistiek Manager vacatures

logistiek manager vacatures bij hays.nl

Denkt u aan de volgende stap in uw carrière? Hays heeft een selectie gemaakt van belangrijke Logistiek Manager vacatures. Bekijk hieronder de dagelijkse bezigheden van een Logistiek Manager.

Logistiek Manager

Logistiek Managers zijn verantwoordelijk voor de optimalisatie van de fysieke goederenstroom en de informatiestroom, zowel binnen als buiten de organisatie. Een Logistiek Manager stelt daarbij voortdurend de klant, de medewerkers en winst van het bedrijf centraal. Dit wordt gedaan door leiding te geven aan afdelingen als goederenontvangst, warehouse, distributie en/of transport. Door concepten als Lean Six Sigma toe te passen maakt u als Logistiek Manager het verschil.

Logistiek Manager vacatures

Zoekt u Logistieke Manager vacatures? De recruitment experts van Hays Logistics & Supply Chain zijn voortdurend op zoek naar de beste logistieke professionals in de markt. De Hays experts  zoeken continu de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Bent u een Logistiek Manager? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze recruitment consultant. Bekijk hier de openstaande Logistiek Manager vacatures.