Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Vacature Demand Planner

Om een weloverwogen keuze te maken geven de recruitment experts van Hays een een overzicht van de werkzaamheden van Planners. Bekijk onderstaande functie om meer informatie te krijgen over de functie-inhoud.

Demand Planner

Uw grootste verantwoordelijkheid als Demand Planning professional is de coördinatie en het up-to-date houden van de sales forecast. De forecast gebeurd op productniveau en er dient altijd rekening gehouden te worden met zowel de korte als de lange termijn. De input voor de sales forecast haalt een Demand Planner vanuit verschillende expertises binnen de organisatie. Als spil binnen de keten is het een must om uitstekend te kunnen communiceren en relevante informatie te verzamelen.

Vacature Demand Planner

Zoekt u een Demand Planner vacature? Hays Logistics & Supply Chain heeft voortdurend uiteenlopende vacatures die uw carrière een boost kunnen geven. De opdrachtgevers zijn uiteenlopend in grootte en actief in verschillende branches. De recruitment specialisten van Hays zijn continu op zoek naar gedreven professionals voor verschillende Demand Planner vacatures.