Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Vacature Regulatory Affairs

Hays Life Sciences geeft u graag meer informatie over de inhoud van de functie Regulatory Affairs (RA). Om het maken van een goede carrièrekeuze te vergemakkelijken, vindt u hieronder een korte beschrijving van de functie.

Regulatory Affairs (RA)

De werkzaamheden in de Regulatory Affairs (RA), als officer, manager of specialist, hebben betrekking op het verstrekken van de juiste juridische licenties voor farmaceutische/medische producten als medicijnen en geneesmiddelen. Op deze wijze wordt de veiligheid en werkzaamheid van producten gewaarborgd. Het beschikken over juridische, medische en farmaceutische kennis is in deze functie van belang. Tevens wordt geacht dat men op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving zodat het juiste advies aan wetenschappers en/of fabrikanten wordt gecommuniceerd

Vacature Regulatory Affairs

Bekijk onze vacatures voor Regulatory Affairs. Hays Life Sciences helpt u graag met de volgende stap in uw carrière. Het doel van onze recruitment experts Life Sciences is het plaatsen van de juiste persoon in de juiste baan. Onze recruitment experts staan voor u klaar om gezamenlijk met u uw carrièremogelijkheden te bespreken.