Yokogawa vacatures

Yokogawa vacatures

Voor Yokogawa zijn we op zoek naar nieuw talent. Yokogawa besteedt veel aandacht aan een open, transparante en flexibele werkomgeving, om er zo voor te zorgen dat jij je net zo prettig voelt op je werk als in je privéleven. Ontdek hier de Yokogawa vacatures en word lid van de Yokogawa-familie!
 
Yokogawa vacatures - Hays.nl

Net als bij hun producten verwacht Yokogawa kwalitatief hoogstaand werk van hun medewerkers, maar hier krijg je wel veel vrijheid voor terug. Vrijheid in verantwoordelijkheden, tijd, planning en groei.

Yokogawa weet dat hun medewerkers het meest waardevolle bezit zijn voor het succes wat zij hebben, daarom is er zoiets als een langetermijninvestering in talent. 
 

Over Yokogawa

Yokogawa richt zich op de vooruitgang van de industrie en hoe deze kan bijdragen aan het realiseren van een betere samenleving. Ze zijn een toonaangevende leverancier van industriële automatisering, test- en meetoplossingen. Yokogawa biedt een combinatie aan van technologie met technische services, projectbeheer en onderhoud.
 

Yokogawa in Europa

Sinds de oprichting in 1982 is het Europese hoofdkantoor, Yokogawa Europe B.V., in Amersfoort gevestigd. Het Europese netwerk bestaat uit verkoop-, service- en engineeringorganisaties in een groot aantal landen.
 

Industrial Automation and Control Business
Yokogawa was 's werelds eerste bedrijf dat een gedistribueerd procesbesturingssysteem ontwikkelde voor het bewaken en besturen van verschillende soorten fabrieksfaciliteiten.

Hiermee dragen zij bij aan de ontwikkeling van een breed scala aan industrieën, waaronder olie, gas, chemicaliën, energie, ijzer en staal, papier, farmaceutica en voedingsmiddelen.

Test and Measurement Business  
Yokogawa heeft bijgedragen aan vele industrieën door de levering van meetinstrumenten en andere soorten test- en meetapparatuur.

Door zich te concentreren op nieuwe markten (zoals elektrische voertuigen, hernieuwbare energie, milieumetingen, communicatienetwerken en onderhoud van fabrieken die een belangrijke rol spelen bij het faciliteren van een koolstofarme samenleving) bieden zij een breed scala aan spanning, stroom, elektrische energie, vermogen en andere elementaire meetinstrumenten.

Door het aanbieden van deze apparaten en systemen zal Yokogawa zich verder ontwikkelen als een innovatief bedrijf, dat zich richt op de farmaceutische en voedingsindustrie.

Duurzaamheidsdoelen
Yokogawa heeft zichzelf drie doelen gesteld op het gebied van duurzaamheid. Deze hebben uiteindelijk als doel de wereld te verbeteren door onder meer het gebruik van koolstofarme energiebronnen en het recyclen van materialen mogelijk te maken. 


Yokogawa vacatures

Let’s co-innovate your tomorrow: bekijk hier alle Yokogawa vacatures.

block carriere advies logo

Carriere Advies - hays.nl

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

Zoek vacatures

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl