Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Veilig en praktisch ZZP'ers inhuren?

Transform your organisation

corporate

Hays is expert in het werven en selecteren van professionals. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring en onze NEN 4400 certificering biedt samenwerking met Hays u de expertise en het bereik van één van de succesvolste recruiters ter wereld. U vindt bij ons een aantrekkelijk productenpakket op het gebied van Recruitmentoplossingen en Assessment & Development. Uw gespecialiseerde Hays-consultant weet waar uw vacature om vraagt én wat uw organisatie nodig heeft. Lees hoe andere klanten de service van Hays ervaren hebben.

Ons zeer brede netwerk van getalenteerde kandidaten is constant in beweging: u beschikt snel over een perfecte professional, specifiek inzetbaar binnen úw bedrijf. Hays heeft uw doel duidelijk voor ogen.

Via onderstaande button kunt u vrijblijvend uw vacature bij ons aanmelden.

Ik heb een vacature
Assessment & Development - Hays.nl

Hays Assessment & Development

Hays biedt u een compleet dienstenpakket op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom. Wij bieden oplossingen op het gebied van assessments, Career Transition (Outplacement) en mobility process outsourcing (MPO).

Meer informatie Hays Assessment & Development
Hays flex - Hays.nl

Hays Flex

Hays heeft naast perm ook ruime ervaring in het werven voor Flex posities. In elk stadium van het recruitmentproces bent u verzekerd van maatwerk en expertise zodat u alleen met de professionals werkt die aan uw eisen voldoen.

Meer informatie Hays Flex
Hays Talent Solution - Hays.nl

Hays Talent Solutions

Als expert in outsourced recruitment oplossingen leveren wij innovatieve recruitment services voor het managen van uw vaste en tijdelijke Externe Resources: Managed Service Provider (MSP) en Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Meer informatie Hays Talent Solutions
Hays Response - hays.nl

Hays Response

Per direct op zoek naar een kandidaat? Hays Response is gespecialiseerd in het bemiddelen van direct beschikbare professionals voor starters- en operationeel ondersteunende functies.

Meer over Hays Response
video_experts_around_the_globe780.jpg

Experts across the globe

Deze video geeft u een indruk van Hays’ internationale netwerk.

|

Meer mogelijkheden

Carrière- en recruitmentadvies