Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact

Baan van de toekomst

Hays doet regelmatig grootschalig onderzoek naar de arbeidsmarkt van de toekomst. Het meest recente onderzoek zoomt in op de logistieke & supply chain sector.
 

survey baan van de toekomst logistieke sector - hays.nl

Eerder onderzochten wij al de sectoren Engineering & Technology, Finance, IT en Oil & Gas. Aan het onderzoek naar de logistieke & supply chain sector deden ruim 350 professionals mee.

De basis voor het onderzoek 'Baan van de Toekomst - Logistiek & Supply Chain’ werd gelegd door futuroloog Tony Bosma. Hij maakte een toekomstschets waarin de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor de komende vijftien jaar worden besproken. Aan de hand van de toekomstschetsen hebben wij een serie stellingen geformuleerd die we hebben voorlegd aan specialisten, werkzaam in de logistieke & supply chain sector. Zij hebben vervolgens hun mening gegeven over de stellingen.

In het rapport zijn diepte-interviews opgenomen die wij hielden met logistieke professionals die op hoog niveau actief zijn in de sector. Tot slot komen de Hays experts aan het woord.

Dit rapport is bedoeld om te informeren en te inspireren. We hopen dan ook van harte dat het gespreksstof oplevert voor werkgevers en werknemers bij de talloze logistieke & supply chain organisaties in ons land.
 

Trends & Opinie

Visie op recruitment