Detachering

Detachering

Detachering, wat is dat eigenlijk? En wat zijn jouw voordelen? Wij leggen je uit wat detachering via Hays betekent en hoe een detacheringsbureau jou kan helpen met het vinden van een passende baan.

Detachering - Hays.nl

Wat is detachering?

Bij detachering leent jouw werkgever je uit aan een derde partij. Dit betekent dat je in dienst bent bij - bijvoorbeeld - Hays, en dat wij jou uitlenen aan andere organisatie. Het kan ook zo zijn dat jij gesolliciteerd hebt bij een organisatie en dat deze organisatie aan Hays vraagt om jou bij hen te detacheren.

Dit kan zijn voor vaste functies, tijdelijke projecten en interim opdrachten.

Wat zijn de voordelen van een detacheringsbureau?

Detachering via Hays biedt je een aantal voordelen. Van het meedenken over je loopbaan tot de begeleiding naar de volgende stap in je carrière.

De voordelen op een rij:

 • Wij zijn jouw partner. Je hebt met ons een-op-een gesprekken. We geven je feedback en tips, denken met je mee over je carrière en we begeleiden je in je loopbaan. Zo ben jij optimaal voorbereid op je gesprekken bij potentiele opdrachtgevers.
 • Wij bieden je carrièremogelijkheden voor de lange termijn. Samen met jou zorgen wij er voor dat er altijd een uitdagend project voor je klaar ligt.
 • Wij zijn preferred supplier bij verschillende aantrekkelijke organisaties. Dit betekent dat zij Hays als eerste benaderen bij nieuwe vacatures en projecten. Hierdoor kunnen wij jou met voorrang opdrachten aanbieden, die anders niet op je pad zouden komen.
 • We bieden de mogelijkheid om als gedetacheerde bij Hays in dienst te komen, nog voordat wij daadwerkelijk een project voor je beschikbaar hebben. Met aandacht voor jouw professionele ontwikkeling stellen we een groeipad op en gaan we op zoek naar opdrachtgevers die bij jou passen.
 • Detachering is een goede voorbereiding op een latere overstap naar bijvoorbeeld ZZP.

Waarom kiezen voor detachering via Hays?

 • Hays kenmerkt zich door expertise en passie voor mensen. Wij geloven dat er voor iedereen een droombaan beschikbaar is en dat de juiste baan jouw leven kan veranderen.
 • Wij zijn er trots op de wereldwijde leider van de recruitment industrie te zijn. Die expertise stelt ons in staat om jou de juiste vacatures en projecten voor te leggen, die aansluiten bij jouw ervaring, kwalificaties en ambities. Dit bewijst zich ook in de hoge notering in de lijst van most powerful companies op LinkedIn.
 • Wij hebben een goede relatie met onze gedetacheerden welke in veel gevallen al jarenlang via ons werken. Wij zijn dan ook trots op een kandidaatbeoordeling van een 8,6.
 • Natuurlijk nemen we samen de arbeidsvoorwaarden door en ben je verzekert een stipte uitbetaling.

Met de ondersteuning van Hays heb jij uitstekende kansen op een nieuwe baan, interessante opdrachten of projecten.

promoblock detachering

Direct vacatures zoeken

Wij geloven dat er voor iedereen een droombaan beschikbaar is. Bekijk hier de vacatures in detachering voor:

Onze specialisaties

Hays Detachering biedt momenteel vacatures en projecten in drie specialisaties. Lees meer over:

Loopbaanadvies

Wij geven je loopbaanadvies in alle stadia van je carrière. Van het maken van een cv tot verdieping binnen je huidige rol.

Meer tips lezen...

Usp's kandidaten

Waarom kandidaten voor Hays kiezen

Waarom mensen voor Hays kiezen

sfmc detachering contactblock

Wil jij in detachering aan de slag?

Wij nemen graag contact met je op.

 •  
 • Met het versturen van dit formulier geef je aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met je persoonsgegevens doen.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl