Hays Journal 13

Hays Journal 13 - Technologische ontwikkelingen voor de toekomst

Revolutionaire technologische ontwikkelingen die het bedrijfsleven drastisch veranderen zijn niets nieuws. Van de Industriële Revolutie in de 18e eeuw tot Industrie 4.0 - we hebben constant belangrijke veranderingen gezien. Maar het valt niet te ontkennen dat het tempo van de verandering toeneemt.

Technologische ontwikkelingen voor de toekomst 

In deze Hays Journal leest u hoe u er voor zorgt dat uw medewerkers klaar zijn voor de technologische ontwikkelingen voor de toekomst.

Verder in deze editie:

Is uw organisatie al voorbereid op Generatie Z?

Voor Generatie Z is de huidige arbeidsmarkt rijk aan kansen. Wat is de impact van Gen Z op organisaties en hoe gaat u daar mee om? Lees onze tips. Lees onze tips.

Klantenbinding: van theorie naar praktijk

Klantenbinding in een wereld van social media en online reviews is belangrijker dan ooit. Hoe zorgt u voor een klant centraal cultuur binnen uw team?

Bereid u voor op digitale disruptie

Sommige organisaties zien de bedreiging van digitale disruptie niet, totdat het op hun drempel ligt. Hoe kunnen organisaties zich voorbereiden?

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Contact me

Want to know more about our services? We are happy to contact you.


  • By filling in this form you confirm being aware of our privacy policy in where we explain what we do with your personal details.

block HJ archief

Journal Archive

Hays Journal 16
Driving force - How AI could help organisations improve their productivity

Hays Journal 15
A new direction - How blockchain technology is changing the way we work

Hays Journal 14
Intelligent thinking - How AI and chatbots could revolutionise HR