Food

Food Engineering

De food-industrie bestaat uit organisaties die op industriële schaal grondstoffen, zoals bijvoorbeeld landbouwproducten, verwerken tot voedingsmiddelen. De food-industrie vormt een belangrijk onderdeel van de Nederlandse industrie.

Food Engineering - Hays.nl

Food Engineering is een branche waarin de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Concurrentie vanuit het buitenland dwingt de Nederlandse organisaties die actief zijn in de food-industrie te blijven innoveren en excelleren.

Om de snelle ontwikkelingen bij te houden zijn de juiste mensen nodig.

Food vacatures

De focus bij Hays Food Engineering ligt op productiebedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, van grondstof tot eindproduct.

Wij richten ons op de technische vacatures in de food industrie vanaf mbo+ niveau. Denk hierbij aan food vacatures als: maintenance engineer, process engineer, hoofd technische dienst, plantmanager en productiemanager. 

Vraag naar goed gekwalificeerde kandidaten

Vanuit de food-industrie is er continu vraag naar goed gekwalificeerde kandidaten met de juiste opleiding en aansluitende industrie-ervaring.

Technische professionals met relevante kennis zijn schaars. Werkgevers realiseren zich de noodzaak van een goede wervingsstrategie goed en hebben HR en recruitment inmiddels hoog op de strategische agenda staan.

Hays heeft de afgelopen jaren een sterk netwerk opgebouwd binnen de Food Engineering en adviseert klant en kandidaat over de mogelijkheden. Het plaatsen van de juiste mensen in de juiste baan is onze missie.

Loopbaanadvies voor kandidaten in Food Engineering

Zorg dat je een gedegen online cv hebt en dat deze goed vindbaar is. Een van de manieren om jezelf vindbaar te maken is door gebruik te maken van online platformen zoals LinkedIn. Hierbij is het belangrijk dat onderstaande in het LinkedIn profiel duidelijk naar voren komt:

  • welke opleiding heb je genoten
  • bij welke organisaties of bedrijven ben je werkzaam geweest
  • over welke opgedane vaardigheden en kennis beschik je. Bij food engineering gaat het vaak om vakspecifieke kennis, wees dus ook specifiek in de manier waarop je vaardigheden en ervaring weergeeft
  • geef aan voor welke food vacatures je graag zou willen worden benaderd

Wil je meer tips over het zoeken naar werk of advies voor sollicitatiegesprekken? Bekijk dan onze loopbaan-tips.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

block carriere advies logo

Carriere Advies - hays.nl

Usp's kandidaten

Waarom kandidaten voor Hays kiezen

Waarom mensen voor Hays kiezen