FIND THE RIGHT FIT RAPPORT

FIND THE RIGHT FIT RAPPORT

 
 

DE ARBEIDSMARKT IS ALTIJD IN BEWEGING 

Werknemers registreren een record aan personeel wat vertrekt en voeren een strijd om hun flexibele werkregelingen te beschermen in een poging om 'de controle terug te krijgen' over hun carrière. De snel stijgende inflatie, de bezorgdheid over het milieu en ontwrichtende technologieën maken het nog ingewikkelder en blijven ons begrip van wat mogelijk is veranderen. 
Er is één behoefte bij organisaties: de behoefte aan kwaliteitsvaardigheden en -expertise. 
Maar mensen zijn een kostbaar goed - en er is een tekort aan. 
 

HOE HAYS KAN HELPEN

Om organisaties te ondersteunen bij het 'vinden van het juiste personeel' en het versterken van hun personeelsstrategie voor deze complexere arbeidsmarkt, hebben we de diepgaande marktkennis en wereldwijde expertise van onze teams gecombineerd met een groot aantal hedendaagse inzichten van analisten en leiders uit de hele wereld.
 

BELANGRIJKSTE BEVINDINGEN IN DIT RAPPORT:

  • Een overzicht van de trends die onze gesprekken vormgeven, zodat u op de hoogte blijft van een voortdurend veranderend arbeidsmarkt.  
  • Praktisch advies in drie beknopte toolkits, die uw organisatie voorzien van de belangrijkste inzichten en aanbevelingen van onze experts.
  • De volgende stappen voor het vormgeven van uw personeelsstrategie.
 
We bouwen oplossingen voor een complexere arbeidsmarkt. Download ons laatste rapport en samen zetten we de volgende stap in jouw carrière.  

Find the right fit block 2

ONS RAPPORT IN EEN OOGOPSLAG 

 

Een omnichannel activeren

Tegen 2030 zullen de vijf grootste geïndustrialiseerde landen ongeveer 30 miljoen mensen in de werkende leeftijd verliezen. Organisaties kunnen het zich niet veroorloven om belemmerd te worden door een verkeerde inzet van vaardigheden of een onvermogen om toegang te krijgen tot het talent dat ze nodig hebben. Maak gebruik van onze nieuwste toolkit en ontdek hoe we samen gebruik kunnen maken van een reeks vaste en niet-vaste talentnetwerken om een wendbaarder personeelsstrategie te ontwikkelen. 
 

Je ecosysteem van technologie verbeteren 

Technologie verandert onze zoektocht naar vaardigheden. Organisaties moeten een ecosysteem van technologieën opbouwen dat de ervaring van zowel aanwervingsmanagers als kandidaten optimaliseert, terwijl de uitgesproken menselijke benadering van hun mensenstrategie behouden blijft. Haalt u het meeste uit uw leverancier van wervingstechnologie? 
 

Je begrip van talent herdefiniëren

Er wordt voorspeld dat 14 G20-landen een cumulatieve bbp-groei van $11,5 biljoen kunnen mislopen als de tekorten aan vaardigheden niet worden aangepakt. Vooruitstrevende organisaties moeten hun manier van werven aanpassen en eerder over het hoofd gezien talent integreren. Maar niet-traditionele bronnen van talent vereisen een niet-traditionele aanpak. Krijg toegang tot onze toolkit en neem de barrières in uw wervingsproces weg. 
 

Find the right fit block 3

BOUW EEN OPLOSSING OP MAAT VAN JE AMBITIES
 
Organisaties kunnen niet langer vertrouwen op traditionele hefbomen om de vaardigheden die ze nodig hebben te vinden en aan te trekken. 
Samen zullen we een personeelsstrategie ontwikkelen die gebruik maakt van een groter aantal bestaande netwerken en nieuwe bronnen, geleid door een reeks technologieën die slimmere besluitvorming mogelijk maken. 

Neem vandaag nog contact op met het team van Enterprise Solutions voor een gesprek op maat over uw zoektocht naar vaardigheden. 

block Download de Salarisgids! Duplicaat 1

Download hier het rapport FIND THE RIGHT FIT

  • Met het downloaden van deze gids geef je aan op de hoogte te zijn van  ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met je persoonsgegevens doen.