Procurement

 

WILT U UW INKOOPPROCESSEN VERSTERKEN?

Onze expertise in recruitment kan helpen. Onze uitgebreide netwerken, geavanceerde technologie en diepgaande kennis kunnen u helpen de kandidaten en langetermijnstrategieën te vinden die u nodig hebt om het hoofd te bieden aan de druk van een uitdagende arbeidsmarkt.

Met 79% van de werkgevers die het afgelopen jaar een tekort aan vaardigheden rapporteerde, begrijpen wij dat het vinden van gekwalificeerde inkoopleiders en instapprofessionals die snel kunnen worden klaargestoomd een uitdaging kan zijn, met een negatieve impact op de productiviteit, projectoplevering en het moreel van het personeel. Daarom bieden we meer dan een standaard recruitment service. We bieden industrie-experts met uitgebreide talentnetwerken en kennis op maat om aan uw behoeften aan talent te voldoen.

Procurement Duplicaat 2

HOE KAN ONS TEAM OPTIMAAL SUCCES BEHALEN?

Met een decennium lang succes in inkoop is ons team ideaal gepositioneerd om de inkoopprofessionals te vinden die uw organisatie nodig heeft om zich aan te passen aan de disruptie van de markt, door steeds volatielere toeleveringsketens te navigeren en nieuwe digitale en analysemodellen te gebruiken. We werven een breed spectrum aan talent, waaronder inkoopanalisten, inkoopmanagers, sourcingmanagers, categoriemanagers, contractmanagers en leidinggevende functies via onze geavanceerde nationale netwerken. 

Ons speciale inkoopteam biedt end-to-end wervingsdiensten voor specifieke gebieden, waaronder directeuren/hoofden inkoop, inkoop- en sourcingmanagers, categoriemanagers, commerciële managers, contracten en relatiebeheerders voor leveranciers, senior inkopers, inkopers en inkoopanalisten.

Procurement Duplicaat 3

Profiteer van onze strategische ondersteuning en digitale oplossingen en experts die onze data-rijke wervingsdiensten voor inkoop aansturen.
 

Procurement

Bronnen

Lees hier meer over Procurement.

Procurement Duplicaat 3

We bouwen oplossingen voor een complexere wereld van werk. Download ons laatste rapport.