Hays Featured Employers

NXP. 06 Nov 2023

NXP.

NXP is a leading semiconductor company founded by Philips more than 50 years ago. Headquartered in Europe, the company has about 33,500 employees working in more than 20 countries. NXP creates semiconductors, system solutions and software that deliver better sensory experiences in TVs, set-top boxes, identification applications, mobile phones, cars and a wide range of other electronic devices.

Hitachi Construction Machinery Europe 12 Jul 2022

Hitachi Construction Machinery Europe

Oorspronkelijk stond HCME bekend als pionier op het gebied van de productie van hydraulische graafmachines en is nu, met wereldwijd ongeveer 20.000 werknemers, een van de grootste leveranciers ter wereld.  Het assortiment bouw- en mijnbouwmachines van Hitachi omvat graafmachines, wielladers, dumptrucks, rupskranen en machines voor speciale toepassingen. De producten en diensten bieden sociale, ecologische en economische waarde voor hun klanten.

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe 18 May 2022

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe

MTEE is de enige organisatie in Nederland die haar eigen turbochargers produceert en ontwikkelt. Daardoor zijn zij betrokken bij het gehele ontwikkelingsproces van de turbochargers. Ze realiseren de concepten die ze bedenken en ontwikkelen hun ontwerpen tot echte turbo's. Dit maakt hen uniek in wat ze doen.

Inalfa roof systems 08 Nov 2021

Inalfa roof systems

Inalfa Roof Systems creates exceptional in-vehicle experiences for people all over the world. As market leader in the design, engineering and production of automotive roof solutions, they apply their knowledge, expertise and experience for the roof systems of today, tomorrow and the more distant future.

Yokogawa 23 Jul 2020

Yokogawa

Yokogawa richt zich op de vooruitgang van de industrie en hoe deze kan bijdragen aan het realiseren van een betere samenleving. Omdat duurzaamheid tegenwoordig essentieel is voor het milieu, de samenleving en de economie, werkt Yokogawa samen met haar klanten om nieuwe waarde te creëren om een gezonde planeet voor toekomstige generaties te bouwen.

U zocht naar:

Geen resultaten gevonden.