What workers want

What workers want
de impact van COVID-19

Hays heeft onderzoek gedaan naar wat de huidige en toekomstige impact is van COVID-19 op onze arbeidsmarkt, organisaties en werknemers. De resultaten zijn te lezen in ons rapport What Workers Want 2020.
 

What dó workers want?

We zien een duidelijke boodschap voor werkgevers:
 
  • een derde van de werknemers zegt zich minder loyaal ten opzichte van zijn werkgever te voelen, en
     
  • ruim een derde van de werknemers hecht nu meer belang aan organisaties met een purpose; hoe draagt de organistie bij aan de samenleving
De zoektocht naar nieuwe medewerkers is mogelijk ‘makkelijker’ geworden door de verandering in de markt, maar het behouden van bestaande collega’s een stuk uitdagender.

In ons onderzoek komen we erachter hoe werknemers staan tegenover verschillende aspecten binnen hun baan en de arbeidsmarkt. Maar ook hun verwachtingen van hoe de werkplek er in de toekomst uit zou moeten zien om de juiste medewerkers aan te kunnen trekken.
 

Neem deel aan ons volgende What Workers Want onderzoek
 
 

Zet u de juiste stappen richting de toekomst?

Ons onderzoek stelt ons in staat om mogelijke barrières op te sporen, maar ook om kansen en bruikbare inzichten bloot te leggen. What Workers Want is een werkinstrument voor werkgevers om mee aan de slag te gaan bij het opstellen, of herzien, van een modern en constructief HR-beleid.

Op die manier willen we professionals, werkgevers én werknemers, vooruit helpen en vooral begeleiden richting de toekomst.

block www download

Vraag hier het volledige rapport aan

Met het aanvragen van dit rapport geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.

Block trends en opinie alle onderwerpen