Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Manage your organisation

Zoeken naar talent

Zoeken naar talent voor uw organisatie begint met een goede voorbereiding. Waar bent u naar op zoek en wat heeft uw organisatie echt nodig?
Fuctieprofiel opstellen - hays.nl

Een functieprofiel opstellen

Wanneer u een advertentie gaat plaatsen of een werving- en selectiebureau wilt inschakelen, is het raadzaam tijd te besteden aan het omschrijven van wat u zoekt. Het geeft kandidaten een beter overzicht van de uit te voeren taken en of ze beantwoorden aan het opgegeven profiel.

Lees meer
Sollicitatiegesprek voorbereiden - hays.nl

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Bij het oriënterend- of sollicitatiegesprek kunt u een reële indruk krijgen van de kwaliteiten van de kandidaat. Men kan veel uit het gesprek halen als dit goed voorbereid wordt, als er een passende vragenlijst wordt opgesteld en als men goed luistert naar wat de kandidaat vertelt.

Lees meer
Geef persoonlijkheid voorrang - Hays.nl

Geef persoonlijkheid voorrang

U zou wellicht de beste persoon op papier willen aannemen, maar zonder een goede teamdynamiek is er geen garantie voor succes.

Lees meer
Personeelsadvertentie maken - Hays.nl

Personeelsadvertentie maken

De personeelsadvertentie is een weergave van uw organisatie. Het geeft de kandidaat een gevoel bij het bedrijf. Met een goede vacaturetekst trekt u de juiste mensen aan. In deze video geven we enkele tips voor een aantrekkelijke personeelsadvertentie.

Lees meer
Werven van senior management - hays.nl

Hoe trekt u grote leiders aan?

Bij de werving voor uw senior management team, is het van groot belang dat u in staat bent om uitzonderlijke leiders proactief te identificeren tijdens het interviewproces.

Lees meer

Ik heb een vacature

Neem contact met mij op

Trends & Opinie