block employer branding alle onderwerpen

Talent Attraction Campagne

Talent Attraction Campagne

Het succesvol vinden van de juiste kandidaat heeft alles te maken met weten waar talent te vinden is en op welke manier zij te bereiken zijn. Door expertise op gebied van marketing en recruitment te combineren helpen wij onze opdrachtgevers al jarenlang de 'war for talent' te winnen. 

Talent Attraction campagne | Employer Branding - Hays.nl

Met onze manier werken maximaliseert u de kans om op een snelle, voordelige en eff¬ectieve wijze het juiste talent te vinden voor uw organisatie. Door sourcing te combineren met gerichte advertenties, zorgen wij dat we de ideale persoon vinden voor uw organisatie.

Onze aanpak

1. Optimalisatie vacature

Het begint bij het kiezen van de juiste functietitel. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw vacature zichtbaar is onder de juiste doelgroep, terwijl een zorgvuldig opgebouwde vacaturetekst ervoor zorgt dat de lezer geboeid blijft. Met behulp van diverse tooling weten we daarnaast wat elke doelgroep prikkelt om te solliciteren op uw vacature.

2. Bereik creëren

Weten waar de juiste doelgroep zich bevindt zorgt ervoor dat de juiste mensen uw vacature onder de ogen krijgen. Door online promotie via kanalen zoals Google Paid, e-mail marketing, vacaturesites, social media en programmatic job advertising zorgen onze campagne marketeers dat uw vacature zichtbaar is onder de juiste doelgroep.

3. Top-of-mind blijven

De schoenen waarnaar u hebt gekeken op een website die opeens overal online terug blijven komen, dat is remarkting. Interessante kandidaten worden opnieuw gestimuleerd om actie te ondernemen op uw vacature door middel van remarketing via veel verschillende websites. We spelen op deze manier op de interesses van uw doelgroep in, of ze nou online nieuws of vak-gerelateerde content aan het lezen zijn. De kans wordt hierdoor vele malen groter dat de juiste persoon zal reageren op uw vacature.

4.    Actie & resultaat

Een goede mix van advertentie kanalen inzetten combineren met het sourcen naar de juiste kandidaat, resulteert in een veelvoud aan sollicitaties op uw vacature. Na 30 dagen delen wij op aanvraag het resultaat van de Talent Attraction campagne.

Wilt u meer informatie over een Talent Attraction Campagne? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.

block employer branding alle onderwerpen

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.
 

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl