Het aantrekken van het beste talent

De transformatie van recruitment
Het aantrekken van het beste talent, door het uitbesteden van uw recruitment

Organisaties die op zoek zijn naar talenten moeten de afweging maken of zij het recruitmentproces intern uitvoeren of samenwerken met een recruitmentbureau. Het Find & Engage model brengt fundamentele veranderingen teweeg in deze afweging.

Find & Engage - Hays.nl

MKB-bedrijven zullen met Find & Engage een bredere respons aan sollicitaties genereren. Corporate bedrijven profiteren van schaalvoordelen, een groter bereik en diepgang in de markt.

Hays Find & Engage

De wereld van recruitment ondergaat een transformatie. Het vinden van de juiste kandidaten is in toenemende mate een mix van mensenwerk en het slim gebruiken van technologie en data.

Om duurzaam succesvol te blijven in recruitment, ontwikkelde Hays het Find & Engage model. Een recruitment marketingstrategie die het beste van beide aspecten samenbrengt. Het Find & Engage model geeft werkgevers de mogelijkheid om de juiste talenten te identificeren, contact met ze te maken en behouden, en ze te enthousiasmeren voor een nieuwe baan.

Zelfs als de kandidaat nog niet actief zoekt naar een nieuwe uitdaging.

Lees hier meer over Hays Find & Engage of download het volledige rapport.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block ik heb een vacature

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen.