Wat is IT Contracting

Wat is IT Contracting?

Simpel gezegd, een contractor is een zelfstandig IT-expert die op basis van een B2B-overeenkomst in dienst is bij een klant. Deze specialist wordt op een vast termijn uitbesteed om - meestal - aan individuele projecten te werken, in tegenstelling tot de traditionele vaste medewerkers die op permanente basis werkzaam zijn.

Werken met Hays maakt het voor zowel klanten als IT-professionals eenvoudiger.

Voor IT-specialisten nemen wij de moeilijke en tijdrovende taak van het vinden van een opdrachtgever uit handen. We hebben een groot netwerk van contacten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het verkopen van zichzelf en zich gewoon kunnen blijven concentreren op het afleveren van geweldig werk.

Dit geldt ook voor u, de opdrachtgever. Veel mensen onderschatten de tijd die het kost om personeel in te huren: de planning, het maken van een functieomschrijving en vacature, het promoten van uw baan, het interviewen van een selectie kandidaten en uiteindelijk het sluiten van de deal. Al deze taken trekken u weg van uw dagelijkse werkzaamheden.

Hays is daarom van onschatbare waarde voor u, aangezien wij als expert in dit proces al met de kandidaten in gesprek zijn die u wilt uitnodigen voor een interview. Werken met Hays is een snelle en effectieve manier om de juiste persoon voor uw bedrijf veilig te stellen. Bent u benieuwd naar wat uw voordelen zijn, u kunt contact met ons opnemen via het contactfomulier op deze pagina.

Daarnaast geven wij u graag meer informatie over de Wet DBA of informeren wij u over de meest gewenste soft skills binnen IT Contracting.

Recruiting now widget NL

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen. Meld vrijblijvend uw vacature aan.

Ik heb een vacature

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

Block IT contracting werkgevers

Meer flexibiliteit in uw organisatie?

Wat is IT Contracting?

Wat zijn uw voordelen?

Rapport Soft Skills binnen IT Contracting

Alles over Wet DBA

 

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  
  • Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.