Over Hays Duplicaat 1

Powering the world of work
We are Hays

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. En de juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis gaat.

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim en contracting jobs. Met zo'n 12.100 mensen wereldwijd, helpen wij mensen te slagen en organisaties te groeien.
 

Ga direct naar:

 

De juiste baan kan iemands leven veranderen

De juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis keert. Bij Hays geloven we dat er voor iedereen een passende baan beschikbaar is; het is een kwestie van luisteren naar het juiste advies en weten waar je moet zoeken.

Passie voor mensen

Als één van de grootste recruitmentorganisaties wereldwijd, kunnen wij je verder helpen, in iedere fase van je carrière. In alle stadia van het sollicitatieproces bieden wij jou de expertise die het mogelijk maakt om het beste uit jezelf te halen. Dagelijks helpen wij duizenden werkzoekenden en we kunnen ook jou helpen.

Recruitment gaat over mensen. Bij Hays werken wereldwijd 12.100 mensen in 20 verschillende specialismes. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Onze recruiters vinden de baan die bij jou past. Verstuur direct uw cv, zoek online naar actuele vacatures, maak een ‘job alert’ aan, of bekijk onze artikelen omtrent carrièreadvies.

De juiste persoon kan uw organisatie veranderen

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon uw organisatie kan transformeren. Het is een kwestie van weten waar de juiste talenten voor uw organisatie zich bevinden.

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim en contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk, Azië-Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika. Door jarenlang samen te werken met opdrachtgevers uit zowel de profit- als non-profit sector, bouwden wij een brede en specialistische kennis op binnen diverse vakgebieden.

Door de jaren heen hebben wij onze manier van werken ontwikkeld. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden online database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, maximaliseren wij de kans om de juiste persoon te vinden voor uw organisatie.

Passie voor de wereld van werk

Hays is als full-service recruitmentbureau meer dan alleen werving & selectie voor zowel grote multinationals als lokale ondernemers. Wij helpen graag bij vraagstukken rond Outsourced Recruitment en Employer Branding. Al onze diensten kenmerken zich door een hoge servicegraad, maatwerk, heldere procedures en voorwaarden, brede kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethoden.

Als klant profiteert u van de vakkennis van onze specialisten, onze (inter)nationale samenwerking met de andere Hays-kantoren en ons brede netwerk. Wij delen ideeën, kennis en kunde om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen.

Hays is lid van de Bovib en voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het normkader van de Bovib.

 
 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hays helpt u graag. Meld geheel vrijblijvend uw vacature aan, bekijk met welke services Hays u nog meer van dienst kan zijn, of laat u adviseren door onze managementtips.

About hays

YOUNG PROFESSIONALS

Ben jij op zoek naar een stage of eerste baan, maar nog geen idee waar je moet beginnen? Ons Hays Young Professionals Team is er voor jou!

 

HAYS WERELDWIJD

Met meer dan 250 kantoren in 33 landen kan Hays je helpen bij het vinden van je volgende baan in het buitenland, of bij het vinden van getalenteerde kandidaten in of uit andere landen.

CAREER COACH 

Op zoek naar een baan, een baan aan het opzeggen of wil je vooruitkomen in je huidige baan? Wij geven je de vaardigheden, de kennis en het vertrouwen dat je nodig hebt.     

JOIN HAYS

Er is geen betere plek om de carrière te creëren die jij wilt. Bij Hays geloven we in langdurige samenwerkingsverbanden met zowel onze eigen mensen als onze klanten.