Financieel Directeur vacatures

Financieel Directeur vacatures

Bent u op zoek naar Financieel Directeur vacatures en wilt u een gefundeerde keuze maken voor de volgende stap in uw carrière? Bekijk hieronder het functieprofiel van deze expert en vind vacatures.

Functieprofiel Financieel Directeur

Een Financieel Directeur, oftewel CFO, is eindverantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen het bestuur. U geeft leiding aan de financiële hoofden van afdelingen als controlling, debiteuren en crediteuren.

Met uw strategische visie draagt u bij aan de continuïteit en uitbouw van de organisatie. De langetermijnplannen brengt u op een overtuigende manier over aan bestuursleden, managers en medewerkers. Door de gecreëerde draagvlak worden uw plannen succesvol geïmplementeerd.

In samenwerking met accountants, directieleden en de Raad van Bestuur brengt u de successen in kaart door middel van een jaarrekening.

Financieel Directeur vacatures

Hays Finance heeft uiteenlopende Financieel Directeur vacatures.

Denkt u aan een volgende stap in uw carrière? Onze experts op financieel gebied denken graag met uw mee. Wij zijn continu op zoek naar vakbekwame Financiële professionals.

Wilt u Financieel Directeur vacatures vinden? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden, of stuur ons uw cv.

Lees meer over: 

HaysSearchForm Portlet

block find your new job options

Find your new job

Find perm jobs

Find temp jobs

Find contracting jobs

Jobs in Amsterdam

Jobs in Eindhoven

Jobs in Nijmegen

Receive jobs automatically

Send your CV

Usp's candidates

Why candidates choose us

Why people choose Hays