Reviews

Hays & klanttevredenheid
reacties en reviews

Luisteren naar wat onze klanten en kandidaten ons te vertellen hebben; dat is de voornaamste reden voor het Customer Services programma. Wie kan ons beter beoordelen dan zij die onze dienstverlening hebben ervaren? Niemand.

Reviews - Hays.nl

Opdrachtgever - Hays Amsterdam
"De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. We hebben altijd open en eerlijk met elkaar gesproken en dat was nooit een probleem. Er werd altijd naar een oplossing gezocht en wisten steeds weer kandidaten te vinden die voldeden aan het profiel."

Opdrachtgever - Hays Tilburg
"Persoonlijke klik met consultant is belangrijk en 1 aanspreekpunt is een voordeel voor ons als werkgever. Meedenken met de veranderende markt en adviseren hoe wij als werkgever ons recruitment beleid kunnen aanpassen, leaner kunnen inrichten; daar staan we voor open."

Kandidaat – Hays Utrecht
"Prettige en correcte samenwerking. Eén van de weinigen die snel terug belt en begaan is met het gehele proces."

Kandidaat – Hays Tilburg
"De consultant waarmee ik de afgelopen maanden contact heb gehad weet perfect de balans te leggen tussen de belangen van de opdrachtgever en de kandidaat. Zij kan perfect de win-win situatie opzoeken voor beiden partijen zonder het menselijke aspect (wat zijn de persoonlijke drijfveren van een kandidaat) uit het oog te verliezen. Kortom: een prima samenwerking!"

Kandidaat – Hays Amsterdam
"Ik kijk terug naar een fijne samenwerking en communicatie met mijn consultant. Mijn vragen werden altijd snel en goed beantwoord. Daarnaast was ze altijd flexibel en makkelijk te bereiken. Ik hoop in de toekomst vaker te mogen samenwerken met Hays."

Opdrachtgever – Hays Tilburg
"Ik heb prettig contact met de consultants. De conversie van aangeleverde/aangenomen kandidaten ligt van alle leveranciers bij Hays het hoogst, dus tevreden!"

Opdrachtgever – Hays Amsterdam
"Meer dan prima. Dat is de reden dat ik al heel lang met Hays zaken doe."

Opdrachtgever – Hays Utrecht
"Ik heb onlangs contact gehad met een medewerker van Hays. Hij stond mij keurig te woord en kon op snel en adequate wijze mij een kandidaat leveren die goed voldeed aan de vraag zoals ik hem gesteld had."

block volg hays op social

Are we already connected?

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl            Volg Hays op Instagram - Hays.nl            Volg Hays op YouTube - Hays.nl

Block SFMC contact fomr

Get in touch for a free consultation

  •  
    By submitting this form you indicate that you are aware of our privacy policy that explains what we do with your personal data.

block ik heb een vacature

Recruiting now?

We believe the right person can transform your business.

block zoek vacatures

Search jobs

We believe the right job can change your life.

Search jobs