Voordelen hays flex

Hays Flex
Wat zijn de voordelen?

Veel professionals nemen de stap naar flexibel werken. Welke voordelen heeft flexibel werken voor u?

Waarom werken op tijdelijke basis?

Word een expert

U vergroot u toekomstige mogelijkheiden, doordat u door de verschillende opdrachten uw kennis en kunde continu blijft ontwikkelen. U wordt uiteindelijk steeds meer waard omdat uw vaardigheden zich uitbreiden.

Tevens bouwt u een groot netwerk op van invloedrijke zakelijke contacten. 

Vind uw ideale permanente rol

Veel van de tijdelijke opdrachten die we in behandeling hebben worden permanente rollen zodra kandidaten en klanten tevreden zijn.

Het uitvoeren van tijdelijke opdrachten kan u ervaren maken met verschillende typen organisaties zodat u ook een beter begrip ontwikkelt over wat u van een werkgever verlangt en van een rol, alvorens de overstap naar een permanente rol te maken.

Flexibiliteit

Tijdelijke opdrachten maken het makkelijker voor u om uw ideale balans tussen werk en privé te bereiken. Zo beschikt u over meer vrijheid om te kiezen waar en wanneer u werkt, of zelfs een ‘break’ neemt.

Waarom professionals voor HAYS kiezen

Groot aantal opdrachten

Vorig jaar heeft Hays wereldwijd meer dan 254.000 mensen in flex banen geplaatst. We beschikken over een ruime ervaring op het gebied van Flex recruitment, we hebben sterke relaties met de belangrijkste werkgevers in uw branche en garanderen u een ruim aanbod aan opdrachten, beschikbaar op elk moment.

Veilige betaling

Dankzij de wereldwijde dekking van Hays en de financiële stabiliteit, bent u verzekerd van betaling volgens de voorwaarden van uw contract. Dit alles kan worden gevolgd en gecontroleerd via de Hays portal.

De beste after-care

We ontwikkelen een lange termijn relatie met al onze professionals: we blijven regelmatig in contact om uw groei te monitoren; we bieden u een online portal om gemakkelijk uw uren door te geven; we zorgen voor uw behoefte aan trainingen en geven u extra voordelen, zoals vakantiegeld, vouchers, zelfs bioscoopkaartjes.

block flex werknemers alle onderwerpen

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl