WAAR WIJ
VOOR STAAN

Vormgeven aan de toekomst van tech-recruitment.

In de huidige markt zijn er geen grenzen voor techtalent of beperkingen op het tempo van veranderingen. Wij hebben het menselijke netwerk voor het digitale tijdperk opgebouwd, en we hebben de ambitie om aan uw aspiraties te voldoen en willen graag samenwerken om technisch talent aan organisaties te koppelen.

De gevestigde relaties die wij onderhouden, geven u toegang tot unieke inzichten, die wij u met behulp van onze expertise, investeringen en innovatie razendsnel verschaffen.

Wij vinden het talent dat het verschil maakt in de wereld van de technologie

Onze inzichten zijn gebaseerd op ervaring, kennis en data, mogelijk gemaakt door onze investeringen in nieuwe technologieën en systemen. Ons onderzoek houdt onze klanten up-to-date over de technische markt van vandaag en de vaardigheden van morgen. 

Wij weten dat het in een snel veranderende markt als technologie nog belangrijker is om organisaties snel toegang te bieden tot het toptalent dat echt een verschil kan maken. Wij hebben jarenlang gewerkt aan een poel van zeer betrokken en unieke kandidaten, zodat u toegang heeft tot de vaardigheden van vandaag en morgen.

U bent onze partner, en samen kunnen wij uw bedrijf laten groeien of opschalen, met behulp van onze unieke expertise die is afgestemd op sectoren en technologieën. Een vertrouwde partner voor organisaties over de hele wereld, of u nu een professional of een heel nieuw team nodig heeft, wij kennen de mensen die het verschil kunnen maken.
Responsive Image
Responsive Image

Je carrièrepartner voor het leven

Hays is een levenslange carrièrepartner voor duizenden technische professionals over de hele wereld. We bieden een scala aan exclusieve banen, expertise en diepgaande kennis van sectoren en functies, en we bieden een eenvoudig adviesproces.

Je krijgt de beste vacatures, die relevant zijn voor jouw specifieke vaardigheden, dankzij ons netwerk van werkgevers. Daardoor krijgt je uitstekende carrièrekeuzes. Als partner waarop je kunt vertrouwen, vinden wij het belangrijk om jou de beste service bieden, op een transparante en eerlijke manier. Zo helpen wij je de beste beslissingen te nemen tijdens je carrière.

Het is onze rol om vorm te geven aan de technologie ondersteunende wereld, door de skills gap te overbruggen en door het ondersteunen van de evolutie in nieuwe functies, via onze diepgewortelde expertise en benadering van innovatie. Daardoor kunnen onze kandidaten, klanten en eigen mensen een betere, andere toekomst creëren voor de wereld van werk.