DEVELOPERS MAKEN WERK
VAN UW DIGITALE
TRANSFORMATIE

De snelle invoering van de cloud maakt klantinterfaces aantrekkelijker en creëert een nauwe betrokkenheid bij uw bedrijf. Dit betekent dat software developers van cruciaal belang zijn voor uw succes.

Terwijl de concurrentie voor talent groeit, staan wij klaar om developers te vinden die echt een impact kunnen hebben op uw bedrijf.
 

Laat IT talent vinden aan ons over

Van front-end tot back-end ontwikkeling, wij hebben een oplossing voor u. Misschien bent u op zoek naar een front-end developer met die speciale creatieve flair om uw UX te verbeteren. Of misschien heeft u een back-end developer nodig om uw overgang naar de cloud te door te voeren.

Waar u ook mee werkt, wij hebben relaties opgebouwd met developers in de software development-gemeenschap, wat betekent dat we de mensen kunnen vinden die u nodig heeft.

Bel ons, of laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Veelgestelde vragen over software development

Wat zijn de grootste software development-trends?

Er blijft een tekort aan cloud-native engineers. Dit terwijl er veel vraag naar is, nu organisaties van over de hele wereld in hoog tempo overstappen op de cloud. Investeringen in AI blijven toenemen omdat organisaties gebruik willen maken van Machine Learning en Natural Language Processing.
 
Dit betekent dat er meer ontwikkelaars nodig zullen zijn om AI-functionaliteit in softwaretoepassingen in te bouwen. Door de verdere ontwikkelingen in het gebruik van VR, AR en MR zal er ook een behoefte ontstaan nar meer ontwikkelingsexpertise in deze gebieden.

Naar welke software-ontwikkelingstechnologieën is veel vraag?

De concurrentie blijft groot voor Java- en JavaScript engineers, en ook developers met ervaring in Python vinden gretig aftrek bij werkgevers. Met name full-stack developers zijn erg in trek bij werkgevers.
 
De vraag naar mensen met expertise in cloud-gebaseerde technologieën en DevOps is de afgelopen maanden exponentieel gegroeid, waardoor de vraag naar AWS-, Docker-, Kubernetes- en GCP-vaardigheden op verschillende gebieden blijft toenemen.

Naar welke soft skills moet ik zoeken in een software developer?

Software developers moeten tegenwoordig vaak meer zijn dan alleen maar onderlegd in meerdere programmeertalen. Aangezien het development-landschap nog complexer wordt, moet u kijken naar mensen met aantoonbare probleemoplossende vaardigheden die goed in staat zijn een probleem te beoordelen en de beste oplossing te kiezen.
 
Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must-have; zij stellen een developer in staat de meeste impact te hebben bij het voorstellen van haalbare technische oplossingen voor de behoefte van uw bedrijf. Creativiteit is een andere nuttige eigenschap die innovatie tot bloei laat komen.

Aan welk salaris moet ik denken voor getalenteerde software-developers?

De breedte van de kennis en ervaring van een developer zijn uiteraard van invloed op het salaris. Daarnaast kunnen salarissen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de bedrijfstak of de locatie
 
Bekijk onze salarisgids om een idee te krijgen van de range in salarissen voor verschillende lagen van senioriteit, of neem contact met ons op.

Wat kan ik, naast het aanbieden van een goed salaris, doen om software developers aan te trekken?

Wat uw organisatie echt kan helpen zich te onderscheiden van de concurrentie, is dat u kunt aantonene dat u investeert in bijscholing. Het is duidelijk hoezeer het landschap van de software development evolueert en een technologie of taal die momenteel populair is, kan binnenkort achterhaald zijn.
 
Laat zien dat u uw medewerker' individuele ontwikkeling wilt ondersteunen door te investeren in training met behulp van platforms of een LMS zoals Hays Learning, door vrije tijd aan te bieden voor bijscholing of door door hen te betrekken bij verschillende projectteams om hun vaardigheden te verbreden.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.

Responsive Image
  Migraties naar de cloud vonden plaats op grotere schaal dan ooit tevoren en legden nog meer de eindgebruikerservaring onder de loep. Nu zakelijke leiders hun digitale langetermijnstrategie uitstippelen, kan het nodig zijn uw ontwikkelingsteam uit te breiden en te investeren in gebieden als AI en Natural Language Programming.

Wij onderschatten niet hoe belangrijk het is dat wij dit soort trends op de voet volgen, want hoe zouden wij dit anders herkennen bij de developers waarmee we werken?
Florentine Vulink - de Beer
Head of Technology