Voordelen IT Contracting

Voordelen IT Contracting

Als IT Contractor kan u uw expertise aanbieden vanuit verschillende juridische contractsvormen bijvoorbeeld als zzp’er, als internationale kenniswerker, vanuit een dienstverband bij een consultancy of desgewenst op detacheringsbasis in dienst bij Hays. Maar altijd wordt de basis gevormd door snelle inzetbaarheid, expertise en flexibiliteit.

Hays vormt de schakel tussen opdrachtgevers en de contractor: we hebben een uitstekend internationaal netwerk en adviseren u graag over de mogelijkheden. Hays kan zich terecht een expert noemen op het gebied van IT Contracting en we zijn er trots op onze kandidaten het volgende aan te kunnen bieden:

Voordelen IT Contracting via Hays

Top projecten

Onze grote internationale positie betekent dat we sterke relaties hebben met de top multinational werkgevers, met toegang tot alleen de beste IT projecten.

Service afgestemd op uw behoeften

We hebben consultants die speciaal toegespitst zijn op IT Contracting, zowel in specialisme als locatie, zodat we echt u en uw individuele behoeften begrijpen; of het nu financiële overwegingen zijn, de mogelijkheden voor technische of persoonlijke ontwikkeling of het flexibel beheren van uw werktijden.

Veilige betaling

U profiteert van de stabiliteit die wij als organisatie met meer dan 9.000 experts in 33 landen kunnen bieden. We rekenen altijd een redelijk tarief, op tijd en wij garanderen dat u uw geld correct en volgens de voorwaarden van uw contract ontvangt.

Flexibele opties

Uiteindelijk bieden wij u de mogelijkheid om het lot in eigen handen te nemen - als contractor bent u eigen baas. Wij besparen u tijd met het zoeken naar een volgende klant of project, u hoeft alleen maar te komen opdagen, geweldig werk af te leveren en uw salaris te ontvangen. On-boarding en off-boarding papierwerk wordt door ons afgehandeld.

Begeleiding tijdens projectmatig werken

Tijdens de opdracht hebben wij regelmatig contact met u en met de opdrachtgever. Hays fungeert als sparringpartner voor beiden partijen en adviseert waar nodig. Bij eventuele problemen kunt u bij uw persoonlijke recruiting expert terecht.

Concurrentiegevoelige markt

De markt voor interim professionals is competitief, kennis van de markt en snel en doortastend handelen zijn essentieel voor het acquireren van projecten. Uw Hays recruiting expert kent uw markt en draagt zorg voor de onderhandelingen met uw nieuwe opdrachtgever.

Toegang tot het Hays netwerk

Als een van de marktleiders in de gespecialiseerde werving & selectie heeft Hays een uitstekend netwerk. Onze recruiting experts zijn in staat u te introduceren bij opdrachtgevers in vele sectoren door heel Nederland.

Verrijking van uw cv

Het op projectbasis binnen verschillende organisaties werken, levert u veel kennis en brede ervaring op. Uw profiel zal na iedere opdracht aantrekkelijker worden voor een volgende werkgever.

Vind uw IT Contracting vacature of lees 3 redenen waarom u voor contracting zou kiezen.

Usp's kandidaten

Waarom kandidaten voor Hays kiezen

Waarom mensen voor Hays kiezen

Block it contracting werknemer

Meer flexibiliteit in uw carrière?

Voordelen IT Contracting

Veelgestelde vragen contracting

Soft skills binnen IT Contracting

Vind uw IT Contracting vacature

Is IT Contracting iets voor u?

Wet DBA Modelovereenkomst

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl