Recruitment outsourcen

Recruitment outsourcen
Stap 4: operations

De juiste mensen op de juiste plek

Al vroeg in de implementatiefase wordt ook het operations team (on-site team) bij het traject betrokken. Dit stelt ons in staat te begrijpen en te leveren wat we hebben afgesproken. Is de implementatie afgerond, dan wordt het on-site team tenslotte onderdeel van uw organisatie.

Samen met u maken zij een plan van aanpak, identificeren ze de gewenste vacatures en zorgen ze ervoor dat ze compliant te werk gaan en grip op de kosten hebben. Er wordt veel tijd besteed aan het opbouwen van relaties met de personen binnen de organisatie waar op frequente basis mee gewerkt zal gaan worden.

Elke outsourced recruitment oplossing is anders, echter om de kwaliteit van de oplossing en de kwaliteit van de service die we leveren hoog te houden werken we altijd vanuit de Hays foundation. Onderdelen daarvan zijn onder andere een klanttevredenheidsonderzoek en rapportages over ons eigen presteren.

De mensen die uiteindelijk de dienstverlening gaan uitvoeren zijn de belangrijkste factor binnen elke recruitment oplossing. De juiste match is essentieel.

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block hts kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken

Benieuwd naar outsourced recruitment in de praktijk? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend referentiebezoek bij één van onze programma’s.
Meer informatie