block carriere advies logo

Carriere Advies - hays.nl

Er is vraag naar hybride vaardigheden

Er is vraag naar hybride vaardigheden

Als u die zeldzame persoon bent, een ontwikkelaar met een goede mix aan Java en HTML5 vaardigheden die aan alle eisen voldoet om mobiele apps te bouwen, dan liggen er grote kansen voor u gezien het wereldwijde tekort aan hybride ontwikkelaars.

Vraag naar hybride vaardigheden - Hays.nl

Maar als u bezig bent geweest met een specialisatie, zoals velen gedaan hebben, dan is het nu de tijd om uw vaardigheden uit te breiden en kennis te maken met andere specialisaties.

Het is niet zo dat er een tekort is aan Java ontwikkelaars die deskundig zijn op het gebied van HTML5 of web scripttalen, het probleem voor werkgevers is dat weinig potentiële werknemers beide aspecten combineren en dus geen complete systemen kunnen bouwen. Volgens sommige branche-experts is dit een grotere uitdaging dan de technologie zelf en dat wil wat zeggen.

Als een bedrijf afhankelijk is van het creëren van hybride apps om te kunnen voldoen aan de onverzadigbare klantvraag voor een betere gebruikservaring op hun smartphone of tablet, dan wordt het tekort aan vaardigheden een steeds grotere zorg. Het kan zelfs leiden tot meer algemene vertragingen en onderbrekingen in de evolutie van de mobiele app markt op het moment dat deze markt er helemaal klaar voor is.

Breid uw vaardigheden uit om uw mogelijkheden te vergroten

In Australië vraagt de onstuitbare opmars van mobiele technologie om hybride ontwikkelaars. Dit geldt ook voor Singapore waar de opkomst van mobiel bankieren en de groeiende investering in mobiele computerapparatuur, netwerken en diensten ervoor zorgt dat hybride ontwikkelaars belangrijke handelswaar worden.

In Hong Kong heeft deze vraag een enorme invloed op salarissen en verwachtingen van het werkgelegenheidspakket. Hybride ontwikkelaars hebben hierdoor een goede onderhandelingspositie. Een soortgelijk effect zien we in Japan dat zeer gericht is op de smartphone en de mobiele spellen apps.

Van Londen tot Canada wordt de nadruk gelegd op mobiele klantenbinding waardoor de echte hybride ontwikkelaars een voorsprong krijgen in de race op een aantal van de meest geavanceerde projecten in de IT-branche. Dit type klantenbinding zorgt ervoor dat hybride ontwikkelaars de dienst uitmaken aangezien zij steeds waardevoller worden voor vooruitstrevende werkgevers.

Als u tot nu toe specialist bent geweest in HTML of Java, denkt u dan niet dat het tijd wordt om eens over de schutting te kijken?

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Follow Hays on LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.nl
Volg Hays op Instagram - Hays.nl