block work wellbeing logo

Work & Wellbeing - Hays.nl

Mindfulness oefeningen

Mindfulness oefeningen

Mindfull werken en communiceren. De werkomgeving is bij uitstek een plek om mindfulness te oefenen en in de praktijk te brengen.

Mindful werken is werken vanuit aandacht én innerlijke rust. In de basis leert mindfulness u om opmerkzaam (mindful) te zijn voor signalen. Positieve en negatieve.

Hoe beter u in staat bent deze signalen op tijd op te vangen, hoe beter u kunt handelen in een situatie. U bent zich bewuster van uzelf, uw gedachten, of de situatie. Hierdoor kunt u ook beter handelen. U bent zich namelijk bewust van uw gedachten of stresspatronen.

Mindfullness leert u uw grenzen ervaren en hanteren. Het resultaat daarvan? Kan alleen maar positief zijn. En zoals met alles, oefening baart kunst.

Aan de slag met mindfulness oefeningen

Bezoek regelmatig deze pagina en kies één van onderstaande oefeningen. Zo ontwikkelt u op een leuke en positieve manier positieve aandacht, opmerkzaamheid en bewust handelen.

block volg hays op social

Volg Hays op social media

Volg Hays op LinkedIn - Hays.nl      Volg Hays op Instagram - Hays.nl      Volg Hays op YouTube - Hays.nl      Volg Hays op Facebook - Hays.nl

block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan uw leven kan transformeren.

block rapport werkgeluk

Rapport werkgeluk

Hoe gelukkig zijn Nederlandse professionals eigenlijk in hun werk? Welke factoren zijn volgens hen cruciaal voor geluk op de werkvloer? En in hoeverre zijn deze factoren doorslaggevend in de keuze voor een nieuwe baan?

 

Lees meer over het werkgeluk van de Nederlandse professional