Tech Flyer Duplicaat 2

TECHNOLOGY RECRUITMENT & WORKFORCE SOLUTIONS

DE IMPACT VAN TECHNOLOGISCHE WERVING OP ORGANISATIES.

Met onze ervaring in technology recruitment helpen we organisaties, waaronder start-ups en grote spelers in de tech-industrie, bij het vinden van technisch toptalent. Naast het invullen van vacatures bieden we personeelsoplossingen en diensten die uw organisatie vooruit kunnen helpen op het gebied van technologie.
 
We werken samen met meer dan 1.300 organisaties in verschillende sectoren en bieden hen het beste tech-talent, strategische begeleiding en professionele personeelsdiensten.

Onze klantgerichte en op inzicht gebaseerde aanpak stelt ons in staat om aan uw zakelijke behoeften te voldoen, ongeacht de omvang of schaal, en om waarde op lange termijn te leveren. Met een volledig team van gespecialiseerde technische recruiters in Nederland gebruiken we de nieuwste technologie om u te helpen innoveren en te leveren als een respectabele onderneming.

Tech Flyer

Ons uitgebreide netwerk van technisch talent omvat verschillende IT-beroepen, waaronder data science en analyse, IT-projectmanagement, cybersecurity, softwareontwikkeling, IT-leidinggevend leiderschap, IT-infrastructuur, Salesforce, Cloud Computing, CRM en ERP, IT-change management en intelligent automation.

Onze kernactiviteiten omvatten tijdelijke werving, vaste werving, outsourcing van vaste werving en executive recruitment, waardoor we de beste oplossing kunnen bieden voor de personeelsuitdagingen van uw organisatie.

Tech Flyer Duplicaat 2 Duplicaat 3

Neem vandaag nog contact op met één van onze gespecialiseerde recruiters en vind de kwalitatief hoogstaande Technology professionals die u nodig hebt.
 

block Technology

Bronnen

Lees hier meer over Technology.

block Technology Duplicaat 3

Download ons laatste rapport.