Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Voor u geselecteerd in het Nederlands

Hays Journal 10
Aming high in Dubai

De Hays Journal is een kwalitatief hoogwaardig magazine waarin actuele topics en trends van de wereldwijde arbeidsmarkt besproken worden. Lees hieronder een aantal interessante topics uit de onlangs gelanceerde Hays Journal 10  of vraag uw persoonlijke exemplaar aan.

Verder in deze Journal onder andere de artikelen:

The Fruits of Knowledge

Hoe kunnen waardevolle kennis of ervaringen van werknemers vastgelegd worden? Met het wisselen van projecten, verlaten van de organisatie of pensionering, zijn organisaties genoodzaakt innovatieve strategieën te ontwikkelen die de interne kennis opslaan en beheren. Lees het volledige artikel in het Nederlands.

The Chemistry of Leadership

Een veelzijdige carrière in de farmaceutische industrie geeft Dapo Ajayi, Chief Procurement Officer bij AstraZeneca, een ongewoon brede kijk op de kwaliteiten die ieder leider succesvol maken, met inbegrip van een passie voor diversiteit, mobiliteit en samenwerking met HR. Lees het volledige artikel in het Nederlands.
 

Heading for the Top

Enkelen van China's meest getalenteerde afgestudeerden worden in het Dubai Business stage-programma geplaatst. We onderzoeken de mogelijke implicaties voor Chinese bedrijven hiervan en we gaan na of we een nieuwe Zijderoute zien van talent en handel. Lees het volledige artikel in het Nederands.

Too Big to Fail

Nadat de grote recessie de ophoud heeft veroorzaakt, groeit de Amerikaanse arbeidsmarkt opnieuw en razendsnel waardoor ook de tekorten in vaardigheden langzaamaan zichtbaar beginnen te worden. Lees het volledige artikel in het Nederlands.

Lees hier de Hays Jounal online of vraag een hard copy aan.

 

Archief